fbpx

10 verlovingsringhouders die er gegarandeerd voor zorgen dat ze ja zeggen!

Jouw steen verdient het om door de beste te worden tentoongesteld, toch? Deze verlovingsringhouders zullen de kans dat ze ja zeggen garanderen.

De liefde hangt in de lucht, en Cupido’s pijl is klaar om toe te slaan. Terwijl de feestdagen dichterbij komen, maken mensen over de hele wereld zich klaar om die ene speciale persoon te vragen: “Wil je met me trouwen?” De steen die je aanbiedt verdient het om vastgehouden te worden door de allermooiste – en verdient je partner dat ook niet?

Vintage Box

Houdt uw toekomstige levenspartner van antiek? Zo ja, presenteer dan uw ring aan die speciale persoon door hem te omringen met glazen wanden. Deze prachtige verlovingsringhouder zou de glazen muiltjes van Assepoester het nakijken geven – en fungeert als het perfecte houder voor uw perfecte ring.

Het prachtige vintage doosje is afgewerkt met koperen randen voor een elegante en retro uitstraling. Het kussen in het midden houdt de ring rechtop, dus open of dicht, uw juweel zal zeker schitteren. Dit doosje past bij de meeste edelstenen, dus als u op zoek bent naar een klassieke toets, zoek dan niet verder!


Achteraf Betalen