fbpx

5 fraaie baby boxen

Bij het inrichten van een babykamer heb je ongetwijfeld veel aandacht voor de baby box. Deze baby box moet een comfortabele plek aan je baby bieden, maar je wilt ongetwijfeld ook dat de baby box een fraaie uitstraling heeft. Een baby box is immers behoorlijk groot en valt daardoor, relatief gezien, behoorlijk op in een babykamer. Gelukkig heb je bij ons de keus uit meerdere, fraaie baby boxen. In dit artikel hebben wij de 5 meest fraaie baby boxen voor jou uiteengezet.

Bekijk de onderstaande varianten, bepaal welke jij het fraaiste vindt en schaf direct je gewenste baby box aan. Met een juiste baby box verkrijg je in ieder geval voor jouw kleine wonder een heerlijke, fraaie en comfortabele slaapplek!

1: Europe Baby Casper Box

Deze prachtige babybox heeft een bijzondere grijze kleur. Dankzij deze grijze kleur is deze box toepasbaar in allerlei soorten babykamers. Bijkomend voordeel is dat deze babybox van hoogwaardig MDF materiaal vervaardigd is. Dit materiaal brengt enkele voordelen met zich mee, waaronder een lange levensduur. Ook zorgt dit materiaal voor een stevige basis van de baby box; je bent hiermee verzekerd van een comfortabele en stabiele ligging van jouw kleine wonder. Al met al een hoogwaardige én fraaie babybox.

2: Happy Baby Bolegero Negro Box zwart

Deze baby box zwart is absoluut een toevoeging voor alle babykamers. De babybox heeft een diepe zwarte kleur en straalt zodoende één en al klasse uit. Dankzij deze zwarte kleur krijgt de box ook een ietwat industriële uitstraling. De box is gemaakt van hoogwaardig MDF materiaal, heeft een verstelbare bodemhoogte en heeft zodoende een lange levensduur. Zowel qua uitstraling als qua prijs-kwaliteitsverhouding is deze babybox zeker aan te raden.

3: Childhood Box beuken zwart PA94BL

Deze zwarte baby box van het merk Childwood is ook een ware eye-catcher. De baby box heeft een prachtige zwarte kleur en straalt veel luxe uit. Dankzij de spijlen, in combinatie met de robuuste poten, is het een box met een tamelijk unieke uitstraling. Zoals we van Childwood gewend zijn, heeft deze box een lange levensduur.

4: Bopita Brent Box – Deep Grey

Dankzij de grijze kleur kan je deze baby box in elke babykamer op een perfecte manier inpassen. De kleur combineert namelijk perfect met uiteenlopende kleuren; variërend van lichte kleuren tot aan donkere kleuren. Deze babybox, van het hoogwaardige merk, Bopita, heeft behalve de kleur nog één opvallend designelement: de robuuste en rechthoekige vormgeving. Mede hierdoor is deze babybox een lust voor het oog.

5: Kidsmill Sixties Box Wit Mat

Tot slot willen we deze unieke baby box van het merk Kidsmill aanstippen. Deze babybox heeft een witte constructie, maar de poten en het onderstel zijn van zwart. Hierdoor creëer je een prachtige en contrastrijke situatie in jouw kinderkamer. Deze baby box voldoet, logischerwijs, aan de hoogte Europese veiligheidsnormen, heeft een lange levensduur en heeft een verstelbare bodem.

Naar welk van bovengenoemde baby boxen gaat jouw voorkeur uit? Gaat je voorkeur uit naar een baby box in het zwart? Of geniet een grijze of andere lichte kleur jouw voorkeur?


Achteraf Betalen