fbpx

Alle Maclaren Quest Buggy’s op een rijtje

Ben je op zoek naar een nieuwe buggy? Dan weet je in ieder geval twee dingen zeker: je bent bij Avaressa.com aan het juiste adres voor het kopen van een buggy én je hebt meer dan genoeg keus. Bekijk maar eens het aanbod in onze webshop van de buggy’s. Je vindt allerlei soorten buggy’s in ons assortiment terug, waarbij alle soorten hun eigen voor- en nadelen kennen.

Binnen de wereld van buggy’s zijn er enkele merken die de boventoon voeren. Deze merken hebben een flink aandeel in de gehele markt en zijn eigenlijk de trendsetters. Deze merken zijn bovendien perfect in staat om aan de vraag vanuit de markt te voldoen. Als deze merken dat er veel ouders bijvoorbeeld vraag naar een specifieke buggy hebben, gaan deze merken zich richten op het ontwerpen en fabriceren van dergelijke buggy’s.

Een van de merken die daar behoorlijk goed in is, is Maclaren. In ons assortiment zijn meerdere buggy’s van dit merk te vinden, waarbij de focus met name ligt op de Maclaren Quest Buggy’s. Deze buggy’s zijn eigenlijk de meest populaire uit het aanbod van Maclaren en zijn tegenwoordig in allerlei varianten verkrijgbaar.

In dit artikel hebben wij alle Maclaren Quest Buggy’s op een rijtje gezet. We bespreken deze verschillende buggy’s in het kort en geven aan in welke situaties de betreffende buggy prima van pas komt. Door dit artikel op je gemakje door te lezen, kan je al snel de beste buggy voor jouw kleine wonder vinden. Mogelijkerwijs is dit een Maclaren Quest Buggy, aangezien dit een zeer populaire variant is. Meer en meer ouders kiezen voor deze buggy en dat is uiteraard niet zonder reden.

De verschillende varianten

Voor het overzicht hebben we eerst de verschillende varianten op een rijtje gezet:

  • Maclaren Quest Arc Buggy Black
  • Maclaren Quest Arc Buggy Charcoal Denim
  • Maclaren Quest Buggy Black/Silver 2018
  • Maclaren Quest Buggy Denim Indigo
  • Maclaren Quest Arc Buggy Jason Woodside
  • Maclaren Quest Arc Buggy Railroad Stripe

De meeste van deze buggy’s vertonen meerdere overeenkomsten. Zo hebben alle bovengenoemde buggy’s een robuuste constructie, vier wielen en een handig vakje aan het de onderkant.

De Maclaren Quest Buggy Black/Silver 2018 en de Maclaren Quest Buggy Denim Indigo weten zich op één vlak duidelijk te onderscheiden. Deze buggy’s hebben namelijk twee losse handgrepen waarmee je de buggy vooruit kunt duwen. De andere buggy’s hebben hier echter een complete stang zitten. Met een dergelijke stang heb je over het algemeen meer controle dan met de twee losse handgrepen. Ook is de complete stang meer van deze tijd.

Bij de overige buggy’s valt verder op dat de kleurstellingen anders zijn. Deze kleurstellingen zijn overigens ook al terug te zien aan de benaming van de buggy’s. De Maclaren Quest Arc Buggy Black is namelijk volledig zwart, terwijl de Maclaren Quest Arc Buggy Charcoal Denim een grijsachtige kleur heeft. Daarbij valt wel op dat sommige onderdelen in het zwart uitgevoerd zijn; die twee kleuren vormen in ieder geval een prachtig geval.

Ga je liever voor een opvallend kleurtje? Dan kan je het beste voor de Maclaren Quest Arc Buggy Jason Woodside. Deze buggy hebben wij als foto voor dit artikel gebruikt; je ziet direct dat de kleurstelling tamelijk opvallend te noemen is.

Wil je liever een buggy met een zwarte buitenkant en met zwart-witte strepen op het zitvlak? Dan kan je het beste voor de Maclaren Quest Arc Buggy Railroad Stripe gaan. Ook die buggy heeft een prachtig design en combineert daarbij de kleuren wit en zwart.

Qua prijs bestaan er niet al te veel verschillen tussen de buggy’s van het merk Maclaren. Nagenoeg alle buggy’s van dit merk zijn in onze website te koop voor een bedrag van 295 euro. Daar bestaan echter uitzonderingen op. De Maclaren Quest Arc Buggy Jason Woodside kost bijvoorbeeld 425 euro en de Maclaren Quest Buggy Black / Silver 2018 kost 269 euro.

Ongeacht voor welke buggy je gaat; met de aanschaf van een Maclaren Quest Buggy doe je een goede aankoop. Deze buggy’s behoren tot de top van de markt, zijn relatief gunstig geprijsd en zijn dus in meerdere varianten verkrijgbaar. Bekijk ons gehele assortiment, vergelijk de verschillende buggy’s en schaf direct de gewenste buggy aan.


Achteraf Betalen