fbpx

Badkamer Vloertegels Ontwerp Ideeën

Als u nog steeds gehecht bent aan het idee van een volledig witte, volledig marmeren badkamer, dan moet u er nog eens goed over nadenken. Met alles wat er veranderd is in de wereld van de binnenhuisarchitectuur, zijn hartverwarmende badkamerstijlen nog steeds een van onze meest geliefde favorieten. U realiseert het zich waarschijnlijk niet, maar uw badkamer is toevallig een van de meest bezochte plaatsen in uw woning, vooral als u vaak gasten over de vloer krijgt. Badkamertegels zijn een leuke en gemakkelijke manier om uw badkamer op te knappen en een statement te maken dat blijft hangen. Alles wat nodig is om van die grond een glamour te maken zijn een paar trendy tegelontwerpen die bij uw persoonlijke stijl passen, en natuurlijk bij de rest van het interieur van uw woning.

Gewaagde kleuren, krachtige patronen en dramatische texturen houden niet op bij uw woonkamer. Uw damestoilet dient als ontspanningsplek na belabberde dagen, en het minste wat u kunt doen is het zo te laten inrichten dat het visueel bevalt, als het al niet iets anders is. Hier is een lijst van groovy badkamertegelontwerpen die u zin zullen doen krijgen om die eeuwenoude tegels een nieuwe stijl te geven.
Maak een statement met deze badkamertegels

Zelfs volledig witte oppervlakken in eenvoudige badkamers verdienen een showstopper die een anders saaie badkamer wat diepte geeft. Als u een minute-makeover overweegt, kunt u een enkele wand of een strook van de vloer laten vervangen door tegels die rijk van kleur zijn en mooie motieven hebben, om uw badkamer onmiddellijk op te fleuren, zoals dit schitterende meesterwerk.

De zeshoekige flexibiliteit

Zeshoekige tegels doen veel om een badkamerruimte te betoveren. Het is verbazend hoe u met deze honingraatvormige holle tegels letterlijk overal de sfeer in kunt brengen. Terwijl ze aan de ene kant een heel warme sfeer kunnen scheppen, verhogen deze badkamertegelontwerpen ook het glam-quotiënt wanneer ze gecombineerd worden met de perfecte kroonluchter.

De half/half combinatie

Een fantastische manier om de zaken een beetje door elkaar te gooien is door twee materialen te combineren. Als u houdt van de soort warmte en charme die houten oppervlakken in een kamer brengen, dan zult u zeker vallen voor dit half hardhouten, half gedessineerde badkamertegelontwerp, dat een badkamer eruit laat zien als een paradijs voor kunstenaars. Een manier om het half en half in te bouwen is door totaal verschillende vloermaterialen te gebruiken voor de doucheruimte en de poederkamer, om een open en gesloten scheiding tussen de twee te maken.

Deels marmeren tegels en deels hout gebruiken voor uw badkamerontwerp is een andere slimme manier om delen van de vloer te beschermen die zich niet kunnen veroorloven kwetsbaar te zijn. Wie heeft er geen zin in vloeren die het beste van twee werelden bieden, toch? – leuk en functioneel.

Badkamer vloertegels in grijstinten

De gratie die grijs aan iemands badkamer kan geven is eerlijk gezegd ongeëvenaard. Het is vintage, het is subtiel en eerlijk gezegd – een van de gemakkelijkste kleuren om te verfraaien met het juiste badkamerdecor.

Geen glans? Jammer zeg

Als u wat extra’s wilt, raden wij u aan de alledaagse matte tegels te laten vallen en in plaats daarvan voor gepolijste tegels te gaan. Die geven uw badkamervloer een luxueus element met de minste moeite. Wat is een damestoilet zonder een glamoureuze vloer?

Geef uw badkamer een tropische behandeling

Met een grote badkamer, komen grotere verantwoordelijkheden voor het betegelen. Als u een serene badkamer hebt om te betegelen met alles wat u maar wilt – dan is de kans groot dat u dit toevluchtsoord prioriteit hebt gegeven als een luxueuze plek om uzelf te verwennen met geurende bubbelbaden. Niets verfraait een grote badkamer meer dan tegels met een tropisch thema, zodat u zich helemaal op het strand waant.

Charmante keramische badkamertegel ontwerpen

Keramische badkamertegels zorgen voor die verlevendigende uitbarsting van kleurige patronen in uw badkamer die eerlijk gezegd onvervangbaar is. Het is dus niet zo verwonderlijk dat deze duurzame helden een top keuze zijn als het gaat om het verfraaien van uw badkamer. Ze zijn er in zoveel patronen – het is bijna onmogelijk dat u er niet een vindt die perfect bij uw persoonlijke smaak past.

Maak er een cement geheel van

Cement heeft de tand des tijds goed doorstaan en is in de 21e eeuw doorgedrongen tot de meest designbewuste huizen, en om alle goede redenen ook. Ten eerste zijn ze gemaakt van natuurlijk materiaal en zijn ze zeer gemakkelijk te onderhouden. Maar dat is niet de enige reden waarom dit topmateriaal op ieders badkamervloer gespot wordt. Als u die artistieke tegelontwerpen waar u naar schuurt op uw droombadkamervloer hebt gepind, dan is de kans groot dat het allemaal cementtegels zijn. Ze zijn er in de prachtigste uitvoeringen, en vormen een chic element voor een decoratief statement in uw badkamer.

En met deze lijst hebt u een overvloed aan keuzemogelijkheden voor tegelontwerpen voor de badkamervloer. Kies er een die bij uw budget, stijl en persoonlijkheidstype past en maak van deze ruimte uw buren jaloers!


Achteraf Betalen