fbpx

Bankstel Ontwerpen Voor Uw Woonkamer

Uw woonkamer is de plaats waar vrienden en familie samenkomen om bij te praten, te loungen en naar hun favoriete Tv-programma’s te kijken. De ster van uw woonkamer is zonder twijfel de sofa. Of het nu een tweezitter is, perfect voor knusse stelletjes, of een langwerpig bankstel, gemaakt voor grote gezelschappen. Houten bankstellen of die van leer of rotan, of misschien bankontwerpen voor grote ruimten of die voor kleine woonkamers. Onze gids over bankstellen voor moderne woonkamers behandelt het allemaal.

Haal de natuur naar binnen met een houten bank ontwerp voor de woonkamer

Als u de rust van de natuur meditatief vindt, nodig haar dan uit binnen te komen met een houten sofa ontwerp voor uw woonkamer. Kies een sofa die de natuurlijke lieflijkheid van hout laat zien en combineer hem met patronen, kleuren en texturen die op de natuur geïnspireerd zijn. Zo’n ruimte zal uw stress zeker verminderen en uw welzijn verbeteren.

Elegant L-vormige bank ontwerp voor kleine woonkamers

Wie zegt dat u een combinatiebank niet in een kleine kamer kunt plaatsen? De veelzijdigheid voor de sectionele sofa is dat hij zich leent voor een verscheidenheid van kamergroottes. Kies een driezitter van bescheiden afmetingen en zet hem vlak in de hoek van uw kleine woonkamer. Zo kunt u het beperkte vloeroppervlak volledig benutten en voldoende zitplaatsen creëren.

Ga voor opgeruimd meubilair met een U-vormige woonkamer bankenset

Fans van de ongerepte lijnen en de elegantie van de Scandinavische esthetiek zullen het op prijs stellen om de esthetiek van de woonkamer te beperken. Maak een statement met een groot bankstel, zoals een U-vormig bankstel. Beperk het aantal andere meubels en decorelementen tot een minimum en laat het bankstel het middelpunt van de belangstelling in uw woonkamer zijn.

Een plaats om uit te rekken en te surfen

Hebt u veel familie of gasten te ontvangen? Houdt u ervan bij elkaar te kruipen om het laatste nieuws op TV te zien? Haal een lange en smalle L-vormige bank in huis en richt die naar uw televisie. Zoek naar praktische kleuren, zoals donkere bruintinten en blauw, die goed dragen en stevig zijn. Doe de kleedjes over de bank en haal de popcorn tevoorschijn om klaar te zijn voor een feestje!

Avondkledij voor uw moderne woonkamer

De smokings zijn niet alleen formele kleding voor mannen, ze zijn een stijl van huiskamerbanken die bekend staan om hun strakke lijnen en rechthoekige vorm. Koop er een voor uw woonkamer als u van deze stijl houdt – een rechte rug met armen op dezelfde hoogte als de rugleuning. Een bank in smoking stijl kan klasse toevoegen aan elke woonkamer. U kunt groot of klein gaan, afhankelijk van de afmetingen van uw woonkamer.

Maak een kleurrijke indruk in een eenvoudige woonkamer

Geef een eenvoudige woonkamer extra pit door een bankstel in een onverwachte kleur te kiezen. Aangezien banken zo’n groot deel van het meubilair in de woonkamer uitmaken, kunnen hun ontwerpstijl en kleur een spelbreker zijn voor het totaalbeeld. Dus, ga uw gang en kies een contrasterende of gewaagde kleur voor uw bankstel in de woonkamer en geef uw ruimte wat meer pit.

Een mid-eeuws ontwerp van een houten bankstel voor een kleine woonkamer

Laat een kleine woonkamer er ruim en luchtig uitzien door een bankstel te introduceren dat ontworpen is in de midden-eeuwse stijl. De midden-eeuwse stijl stond bekend om zijn hoog opgetrokken sofa’s met strakke lijnen en eenvoudige silhouetten. Combineer een 2+1+1 opstelling of ga voor een 2+1 opstelling op basis van de beschikbare ruimte in de woonkamer.

Ga voor verfijnd met een leren bankstel

Als de geraffineerde en diep luxueuze uitstraling uw stijl is, ga dan voor leer. Lederen sofa’s, vooral in knappe donkere kleuren zoals zwart en bruin, voegen een gevoel van mysterie toe aan de kamer. Hoewel leer van ouds voor banken gebruikt wordt, leent dit veelzijdige materiaal zich ook naadloos voor een moderne en eigentijdse stijl.

Vierkante indelen met een sectionaal

Experimenteer met het aantal stukken in een sectionaal om te bepalen wat het beste bij u past. Terwijl veel sectionals twee stukken hebben, zoals een bank en een loveseat, overweeg dan de combinatie die er twee heeft – een gewapende bank en een hoekstoel in het midden. Deze stijl verdeelt uw woonkamer in zones en geeft een aangenaam gevoel van symmetrie en stijl.

Een beetje Japan in uw woonkamer

De futon is geïnspireerd op Japans beddengoed en is een andere uitstekende bank voor een kleine woonkamer. Een futon kan meestal op verschillende manieren geconfigureerd worden – als bank, relaxfauteuil of zelfs als slaapbank. Neem een eenzitter voor krappe ruimtes of wanneer u hem combineert met andere bankstellen. U kunt ook een dubbele futon krijgen voor een grotere ruimte.

Een rotan bank die perfect is voor twee

Rotan is een licht, natuurlijk en duurzaam materiaal. Banken van rotan zijn visueel aantrekkelijk en geven een gevoel van lichtheid, waardoor ze ideaal zijn voor bankstel ontwerpen voor kleine woonkamers. Beperk het aantal zitplaatsen om een krappe ruimte verder open te maken.

Leg uw voeten omhoog gedurende de dag

Koop een slaapbank om de ellende van een studio of klein appartement op te lossen. Deze bank voor een kleine kamer is overdag een bank en ’s nachts een bed, waardoor hij multi-inzetbaar is. Deze hebben meestal geen rugleuning, maar er zijn dingen die u kunt doen om het comfortabeler te maken in zijn slaapbank avatar. Leg er wat mollige kussens op en zet hem tegen een muur voor meer gezelligheid.

Een eenvoudig bankstel ontwerpen voor kleine woonkamers

Wanneer u kleine woonkamers wilt inrichten, ligt het antwoord soms in het eenvoudig houden. Kies voor een L-vormig bankstel, maar houd het compact en zonder poespas. Vermijd fancy details en rijke patronen, die meer geschikt zijn voor grote ruimtes. Kies een neutraal kleurenpalet en voeg een vleugje textuur toe. Werk met de contouren van de ruimte om uw bankstel juist te plaatsen.

Breng een vleugje van het boudoir in uw woonkamer

Van synoniem voor een psychotherapeutenbank tot een klassieker die doet denken aan stijlvolle boudoirs, deze lange ligbank heeft het allemaal al gezien. Zet hem in uw woonkamer als bankstel om dat vleugje stijl en klasse te brengen.

Ga voor vintage met de camel back sofa

Het ontwerp van de camel back sofa is een traditionele bank, die gekenmerkt wordt door een kamelenbult in het midden van de rugleuning. Blootliggende houten poten en blootliggend hout aan de bovenkant van rugleuning en armen maken de camelback een geweldige keuze voor wie een traditionele bank zoekt met een fantastische stoffering. Moderne camelback sofa’s hebben één, twee of zelfs drie bulten.

U hebt geen gebrek aan keuzemogelijkheden als het gaat om sofa’s voor uw woonkamer. Begin met het bepalen van de grootte van de sofa die uw ruimte zich kan veroorloven, het aantal en de opstelling van de zitplaatsen, de stijl en het kleurenpalet. Voila! U hebt een sofa die perfect is voor uw moderne woonkamer – een die u aanmoedigt om uw voeten omhoog te doen en uw haren te laten hangen.


Achteraf Betalen