fbpx

Bankstel op afbetaling

Lekker genieten, dat doe je in je mooie huiskamer. En je bankstel is het middelpunt van al je rust. Je kunt er lekker loungen, werken als je wilt.

Lekker samen op liggen of alleen even tot rust komen met een kop thee. Wat je er ook op wilt doen, hij moet comfortabel zitten, en er een beetje leuk uitzien mag natuurlijk ook wel 

De huiskamer is veranderd tot kamer waar iedereen samen komt om gezellige en relaxende tijd door te brengen. Maar een leuk bankstel vinden is niet altijd zo gemakkelijk als je dacht.

Zeker niet als je op een budget zit. Maar besparen op kwaliteit is niet de beste keuze.

”You’re going to use it forever, so buy something good with your moneyWashington Post

Dit meubel ga je jaren en jaren mee doen. Dan kun je maar beter iets goeds kopen met je geld.

Waar kun je nou zo’n grote aanschaf doen als een bankstel, zonder dat je dit gelijk direct hoeft af te rekenen? Een aantal grote winkelketens bieden dit al online aan, maar zij zijn wel echt de voorlopers op dit gebied:

More true words have never been spoken. Het middelpunt van je kamer en hetgeen je een warm gevoel geeft als je thuiskomt. De reclames van IKEA logen er niet om, ze lieten zien wat er allemaal nou eigenlijk gedaan wordt op de bank.

Lekker liggen, werken, lezen en springen als je kids hebt. Het vindt plaats op die lekkere bank. Geniet van je leven en je huis en kies de beste uit die je tegenkomt, je gaat er nog lang plezier van hebben.

Maar wat nu als je niet direct het geld hebt om zo’n belangrijke investering te kunnen doen. Wat zijn je opties wanneer je echt een nieuw bankstel nodig hebt maar deze niet direct in één keer kunt betalen?

Zo’n situatie kan zich al snel voordoen natuurlijk, het is ook niet zomaar een aankoop. Je kunt ook andere meubels op afbetaling kopen, maar het bankstel gaat zeker een grote hap uit je budget zijn.

Bankstel gespreid in termijnen betalen

Een van mijn favoriete winkels om online kleding te kopen is Wehkamp.nl. Ze zijn groot geworden in de textielbranche, en hebben inmiddels zo’n grote ontwikkeling doorgemaakt met nieuwe partners maar vooral ook nieuwe producten.

Ik voel gewoon veel bij het merk en waar ze voor staan:

(bekijk het woonsegment)

Een van de gebieden waar ze zich met name op hebben gericht is het woonaanbod waarmee ze nu een van de meest veelzijdige spelers zijn. Dat is waarom ik je zeker aanraad om er een kijkje te nemen:

Hoekbank op afbetaling

De hoekbank is gemaakt om een mooi segment te maken in de huiskamer. Gelijk als jij of je gasten binnen lopen zien ze de hoekbank achterin staan, het gedeelte van het huis waar geleefd wordt.

De hoekbank bestaat meestal uit een bank gedeelte en daaraan vast een chaise lounge, een soort sofa die lang genoeg is om je benen te ondersteunen. Perfect voor als je meer gasten hebt maar vooral om eens lekker onderuit te liggen.

Hoe kun je met je hoekbank een goed gesegmenteerde huiskamer maken?

Een slimme indeling van je woonkamer is gemakkelijk uit te voeren. Plaats de hoekbank zo dat het lange gedeelte precies een afscheiding maakt tussen twee delen van de woonkamer:

Zo kun je bijvoorbeeld gezellige en afgescheiden gedeeltes maken in de hoek, zoals bijvoorbeeld bij het raam. De rest van de kamer heb je nog om vrij rond te lopen en het helpt je je woning in specifieke gedeeltes op te splitsen met elk hun eigen functionaliteit in het huis.

Ook kun je er perfect een tweedeling mee maken in een huis met een open keuken. Zo heb je toch nog een beetje een afzonderlijk lounge en zit gedeelte, terwijl je wel de voordelen hebt van de open keuken en het contact wat je daarmee met je gasten en je gezin kunt onderhouden. Met bijvoorbeeld nog een tafel erbij zit je met het eten bereiden altijd dichtbij als je wilt, en heb je toch nog het afzonderlijke zitgedeelte wat echt als zelfstandig onderdeel voelt.

Maar wat als je een hoekbank niet direct kunt aanschaffen? Zijn er dan mogelijkheden tot een koop op afbetaling?

Je hoekbank op afbetaling

Door het extra segment van de chaise lounge is dit soort vaak nog net iets duurder dan een gewone bank, die in essentie niet zo’n extra lig stuk heeft. Als je dan uiteindelijk ervoor hebt gekozen om je huiskamer te vullen met een grotere bank, dan is het zonde wanneer je hem uiteindelijk niet kunt betalen.

Ben je op zoek naar een gewoon soort bankstel, dan hebben we daar ook een aparte pagina voor.

Een hoekbank op afbetaling kopen kan dan de oplossing bieden. Lang niet alle shops bieden het aan, maar als je een leuke bank hebt gevonden is het soms gemakkelijk wanneer je direct bij de winkel op deze wijze kunt afrekenen.

In termijnen betaal je dan uiteindelijk het volledige bedrag, maar dat betekent dat je hem wel gelijk nu al kunt laten bezorgen. En hem natuurlijk ook gelijk in gebruik kunt gaan nemen.

Wij hebben het internet afgestruind om te kijken welke shops het wél aanbieden. Hieronder vind je een lijst van de winkels en kun je rustig kijken of er een leuke hoekbank op afbetaling bij zit voor je.

Je bankstel op afbetaling kopen

Je hebt altijd de optie om je bankstel op afbetaling te kopen. Je kunt dan in termijnen betalen nadat je deze hebt gekocht bij een winkel.

Ook online zijn er een aantal winkel die deze wijze van winkelen aanbieden, alhoewel er nog niet zoveel zijn waar je hiervoor terecht kunt.

Hier zijn de winkels die wij online hebben gevonden waar je terecht kunt om je bankstel in termijnen te betalen nadat je hem online hebt gekocht:


Achteraf Betalen