fbpx

Bekijk onze huisdecoratie-ideeën voor pasgetrouwde stellen

Het inrichten van hun huis is een bijzondere reis voor pasgetrouwde stellen. Huisdecoratie, slaapkamerdecoratie, slaapkamerkleuren, slaapkamerontwerp – de lijst van te nemen beslissingen lijkt eindeloos. Terwijl een echtpaar hun inrichtingsesthetiek uitwerkt en verenigt, veranderen zij een huis in een thuis, een waarin zij de basis kunnen leggen voor hun huwelijksleven. Onze ideeën over de inrichting van pasgetrouwde huizen en pasgetrouwde slaapkamers kunnen u helpen de dingen op een zoete noot te beginnen.

R voor romantiek en rood

Het is niet voor niets dat rode rozen lang het symbool van romantische liefde zijn geweest. U kunt niet verkeerd doen wanneer u rood kiest als onderdeel van de slaapkamer kleuren voor pasgehuwden. U hoeft niet over de top te gaan met het rood overal op gespat. Een paar rode accenten volstaan, zoals in deze slaapkamer.

Alles verlicht in de liefde

Een verscheidenheid aan lichtjes en dimbare lampjes zijn een geweldig idee voor pasgetrouwde slaapkamers. Wij zijn verliefd op de slingers van sprookjesachtige lichtjes in deze slaapkamer. Zij veranderen de anders zo rustieke kamer in een romantisch setje voor twee. De lichtjes, het rijke pruimkleurige dekbed, het dienblad met bedthee – men heeft niets meer nodig voor lange luie dutjes.

Op de schoot van de natuur liggen

Laat u inspireren door de natuur als u de inrichting voor pasgetrouwde stellen doet, en geef er uw eigen draai aan, zoals in deze slaapkamer. Een behang met boommotieven vormt de achtergrond voor wat zwart, bruin en koperkleurig getint decor dat bladeren nabootst. Toetsen van groen door kamerplanten zetten de bruine tinten van de kamer af.

Laat de donkere kant zien

Wees niet bang om een donker kleurenpalet te gebruiken bij het kiezen van slaapkamerkleuren voor pasgetrouwden. In deze kamer wordt zwart gebruikt om een dramatische achtergrond te creëren. Het beddengoed en de gordijnen zijn diep denim gekleurd, terwijl bruintinten en grijstinten voor een rustgevend contrast zorgen.

Gepersonaliseerd slaapkamerontwerp voor pasgetrouwden

Hebt u een hobby die u deelt of een droom of herinnering die u deelt? Gebruik die als inspiratie bij het ontwerpen van de slaapkamer. Deze betoverende kamer roept in alle opzichten de romantiek van Parijs op: metselwerk in het zicht, bloemen in verschillende tinten roze, zacht meubilair in juweeltinten paars en een knap hoofdeinde. De fauteuil en de vensterbank zijn precies wat nodig is voor gezellige gesprekken bij de thee of de koffie.

Banken om gesprekken en herinneringen te maken

Laten we onze aandacht verleggen van fauteuils in uw slaapkamer naar zitplaatsen in uw woonkamer. Alle pasgetrouwden hebben een plaats nodig om hun bezoek te vermaken en om op te ontspannen. Wij zijn grote fans van deze comfortabele banken, opgemaakt in fris geel. Vergeet niet om de kussens op te krikken, want dat is een must bij de inrichting van pasgetrouwden.

De eetkamer inrichten

De inrichting van de eetkamer is een ander essentieel element dat in het huis van pasgetrouwden niet mag ontbreken. De eettafel is hier in schitterende stijl aangekleed – verse bloemen, kaarsen en glanzend servies en bestek dat mooi op het glazen blad van de eettafel ligt. Het inspireert ons om eettafeldecor te gaan kopen en wel meteen!

Bloemen als kamerdecoratie

Bloemen zijn een trefzekere manier om schoonheid en romantiek in elke omgeving te brengen. Zet uitgebreide bloemstukken in uw woon-, eet- of ontvangstruimte, of houd het simpel met frisse versieringen in uw slaapkamer. In beide gevallen is het een schot in de roos. En waar u verse bloemen hebt, hebt u vazen nodig! Pasgetrouwden zullen er goed aan doen om een verscheidenheid van vazen tot hun beschikking te hebben. Die kunnen ook als decor gebruikt worden, zoals in deze woonkamer.

Unieke decorstukken samenstellen

Of het nu gaat om wanddecoratie of pronkstukken voor de woonkamer, decorstukken en accessoires brengen leven in de ruimte. Naarmate een echtpaar hun leven samen opbouwt, zullen zij tal van gelegenheden hebben om voorwerpen aan te schaffen die herinneringen hebben. Om te beginnen kunnen zij voorwerpen samenstellen die voor hen betekenis hebben – gebaseerd op individuele of gemeenschappelijke interesses en passies.

Daarmee zijn wij aan het einde gekomen van onze ideeën over het ontwerpen en inrichten van pasgetrouwde huizen. Aangezien een pasgetrouwd stel zweert door dik en dun bij elkaar te blijven, wensen wij hun een goede tijd toe. Mogen zij samen een huis en een leven creëren dat hun het beste brengt.


Achteraf Betalen