fbpx

De 3 mooiste volledige eethoeken

Als je toe bent aan het inrichten van jouw eethoek, heb je meerdere mogelijkheden. Je kunt kiezen voor een volledige eethoek of je gaat alle meubelen los van elkaar aanschaffen. Als je voor een volledige eethoek kiest, geniet je van enkele voordelen. Het is namelijk een feit dat de meubelen bij een volledige eethoek op elkaar afgestemd zijn. Qua design en kleurstelling passen deze meubelen daarom perfect bij elkaar. Ook kan je veel tijd besparen; je hoeft immers niet stad en land af te reizen om verschillende tafels en stoelen met elkaar te vergelijken. Tot slot kan je op deze manier ook nog geld besparen. Sommige fabrikanten geven behoorlijke kortingen op volledige eethoeken, terwijl je bij Wonensale.nl sowieso al van voordelige prijzen kunt genieten.

In dit artikel laten we jou graag de 3 mooiste volledige eethoeken zien. Deze eethoeken hebben een fraai design, hebben een prachtig kleurgebruik en zijn dus volledig op elkaar afgestemd. Naar welke eethoek gaat jouw keuze uit; nummer 1, nummer 2 of toch nummer 3? De keus is aan jou!

Optie 1: Vida XL 9-delige Eethoek grenenhout honingbruin

Deze eethoek is om meerdere redenen uitermate fraai te noemen. Allereerst valt direct het strakke design van de eethoek op. De stoelen en de tafel zijn op een strakke manier vormgegeven en hebben zowel een landelijke- als een moderne uitstraling. De honingbruine kleur staat onwijs fraai en verzorgt de finishing touch aan deze eethoek.

Doordat zowel de tafels als de stoelen dezelfde kleur hebben, vormt de eethoek één fraai geheel. Is dit jouw favoriet?

Optie 2: Vida XL 9-delige Eethoek grenenhout wit en grijs

Ook deze eethoek is van grenenhout gemaakt, net zoals de eethoek bij optie 1. In dit geval heeft de fabrikant, Vida XL, echter voor andere kleuren gekozen. Deze eethoek heeft een fraaie combinatie van de kleuren grijs en wit. Door deze combinatie van kleuren krijgt de eethoek een fraai aangezicht en straalt de eethoek één en al gezelligheid uit.

Bij deze eethoek valt met name het grijze tafelblad goed op. Dit grijze tafelblad kan je perfect combineren met bijvoorbeeld een opvallend gekleurde muur of een lichte kast in jouw woonkamer. Vind je optie 2 fraaier dan optie 1?

Optie 3: Vida XL 7-delige Eethoek grijs

Tot slot willen we graag deze grijze eethoek van Vida XL voordragen. In vergelijking met  optie 1 en 2 weet deze eethoek zich op een specifieke manier te onderscheiden. Allereerst is deze eethoek qua afmetingen een stukje kleiner; deze eethoek heeft ‘maar’ 6 stoelen. Daarnaast is de kleurstelling van deze eethoek een stuk donkerder. Hier creëer je absoluut een fraaie uitstraling mee in jouw woonkamer.

De tafel heeft een zwarte kleur, terwijl de stoelen een grijze kleur hebben. Dankzij deze kleurstelling passen de tafel en de stoelen perfect bij elkaar. Naar welke van bovengenoemde favorieten gaat jouw keuze? Vind je deze donker gekleurde eethoek het fraaiste? Of ga je toch voor één van de houten opties? De keus is aan jou!


Achteraf Betalen