fbpx

De eerste verjaardag: wat geef je als cadeautje?

De eerste verjaardag is voor alle baby’s een onwijs leuk moment; het is namelijk het moment om allerlei leuke cadeautjes in ontvangst te nemen. Maar, stel nou dat je bij jouw broer, zus, vriendin of collega op visite gaat voor de eerste verjaardag van haar/zijn baby? Wat geef je dan als cadeau? Of wat geef je überhaupt als cadeau aan jouw 1 jarige baby? Op deze vragen geven wij in dit artikel graag een passend antwoord; wij zijn namelijk op zoek gegaan naar de leukste cadeaus voor een baby van 1 jaar oud!

In onze webshop vind je allemaal relevante producten voor baby’s. met deze producten maak je het leven voor jezelf én voor jouw baby een stuk aangenamer, waardoor je nog meer geniet van het ouderschap. Daarnaast vind je in onze webshop ook allerlei producten die je als cadeau aan een 1 jarige baby kunt geven. Het maakt daarbij niet zozeer uit of het jouw baby is of de baby van één van je dierbaren, van een familielid van je, van een vriend van je of van een collega van je. Met de producten uit ons assortiment weet je elke baby in ieder geval te verrassen op zijn/haar eerste verjaardag!

Voordat we je op verschillende producten gaan wijzen, willen wij je eerst aanraden om creatief te werk te gaan. Je wilt immers niet aankomen met een cadeautje die ook al door een ander gegeven is. Ook als je een cadeautje aan je eigen baby geeft, wil je het goed doen. Mede daarom hebben wij de volgende twee tips opgesteld:

  • Tip 1: zorg dat je creatief bent met de aanschaf van een cadeautje voor een baby van een ander.
  • Tip 2: zorg dat je kijkt naar jouw huidige situatie én voorkeuren met betrekking tot het cadeautje voor jouw eigen baby

Het leukste cadeau is immers een cadeau waar jouw baby écht iets aan heeft. Bij jouw eigen baby weet je perfect waar jouw baby – mogelijk – behoefte aan heeft. Het is daardoor relatief makkelijk om het juiste cadeau te vinden, maar dat is niet altijd het geval als je een cadeautje voor de baby van iemand anders wilt geven. Mede daarom raden wij je aan om creatief te zijn én ook om advies te vragen aan de ouders van de baby. Mogelijk weten zij iets waar hun 1 jarige baby onwijs blij mee gaat zijn.

Baby 1 jaar cadeau; wat is jouw budget?

Verder willen we je ook graag wijzen op jouw budget. Probeer voor jezelf vast te stellen welk bedrag je uit wilt/kunt geven aan de aanschaf van een cadeau voor een 1 jarige baby. Daarbij maakt het ongetwijfeld uit of het jouw eigen baby is of de baby van een ander; stel in ieder geval een duidelijk budget vast en ga binnen dat budget gericht op zoek naar een leuk cadeau.

Je kunt ervoor kiezen om deze zoektocht volledig zelfstandig uit te voeren, maar je kunt er ook voor kiezen om onze kennis te gebruiken. In dit artikel hebben wij namelijk enkele cadeautjes op een rijtje gezet die het altijd goed doen bij een 1 jarige baby. Dit weten wij niet alleen uit eigen ervaring, maar ook door de feedback die we van kersverse ouders of gevers van de cadeaus hebben ontvangen.

Tip 1: speelgoed

Ja, wie had nou niet gedacht dat speelgoed het altijd goed doet bij een 1 jarige? Nou, als een baby rond de 1 jaar oud is, begint hij/zij steeds meer zelf uit te vogelen. De baby wordt nieuwsgierig, de baby zit overal aan en de baby gaat ook dingen in zijn/haar mond stoppen. Met dit in je achterhoofd is het wel onwijs belangrijk om het juiste speelgoed uit te gaan zoeken; vermijd bijvoorbeeld de aanschaf van klein speelgoed waar een baby mogelijk in kan stikken.

Aan welk speelgoed je zoal kunt denken? Wat te denken van een leuke bijtring, een leuk knuffeldoekje of een leuke en zachte knuffel? Ook is de aanschaf van een muziekdoosje, een rammelaar of een complete muziekmobiel aan te raden, maar daarvoor kan je mogelijk beter eerst navraag doen bij de ouders. Mogelijk zitten zij niet te wachten op de eindeloze deuntjes die dit speelgoed gaat maken.

Tip 2: een praktisch cadeau

Wil je de baby van bijvoorbeeld een vriend, een familielid of een collega op een leuke manier verrassen? Dan kan je er ook voor kiezen om een praktisch cadeau te geven. Geef bijvoorbeeld een grootverpakking luiers, een handige luiertas of een handige draagzak. Deze cadeaus zijn niet alleen uitermate handig voor de baby, maar óók voor de ouders.

Hebben de ouders het financieel gezien niet al te breed? Dan is de aanschaf van een grootverpakking luiers zeker aan te raden. De aanschaf van luiers is namelijk één van de grootste kostenposten in de eerste jaren van een baby. Als je voor een baby van 1 jaar een grootverpakking luiers koopt, is dat een flinke kostenverlichting voor de ouders.

Tip 3: leuke kleertjes

Uiteraard mogen kleertjes in dit artikel ook niet ontbreken. Het aankleden van een baby is onwijs leuk en dat zullen veel ouders onderstrepen. Mocht je zelf een cadeau voor je eigen baby zoeken, kan je bovendien op het gebied van kleertjes jouw eigen smaak verwerken. Mocht je kleertjes voor de baby van een ander uit gaan zoeken, heb je bij Avaressa.com meer dan voldoende mogelijkheden.

Als je in de menubalk op onze website op ‘Kleertjes’ klikt, krijg je een complete lijst te zien met allerlei soorten kleertjes. Zo kan je filteren op shirtjes, op rompertjes, op pakjes, op jasjes en op broekjes. Het enige waar je goed op moet letten, is de maat. Je wilt immers wel dat de kleertjes direct goed zitten bij de 1-jarige baby.

Een baby 1 jaar cadeau; je hebt in ieder geval meer dan genoeg mogelijkheden. Als afsluiting van dit artikel nog één handige tip; bekijk ons assortiment en doe nóg meer inspiratie op!


Achteraf Betalen