fbpx

De leukste geboorteaankondigingen op een rijtje

Als je baby geboren wordt ben je als ouders zijnde natuurlijk ongelofelijk trots en laat je het natuurlijk ook het liefste aan de hele wereld weten. Iedereen mag horen en zien dat jullie vader en moeder zijn geworden en hier hebben we dan ook een aantal verschillende manieren voor.

Ten eerste zien we vaak dat mensen ervoor kiezen om bijvoorbeeld geboortekaartjes te versturen. Dit is eigenlijk heel erg gebruikelijk in ons land en wordt dan ook bijna standaard gedaan. Daarnaast zien we ook vaak dat mensen ervoor kiezen om bij hun woning iets leuks te plaatsen wat duidelijk maakt dat er een baby is geboren. Denk aan een vlag, ballonnen of andere versieringen of een uithangbord in de tuin. Maar vergeet ook de ooievaar niet die we vaak in de voortuinen zien verschijnen. Op deze manier wil men laten zien dat er een baby is geboren en iedereen mag het weten.

Maar ook zijn er vaak de zogenaamde geboorte presentjes, ook hiermee wordt aangegeven dat de kleine geboren is en deze worden bijvoorbeeld uitgedeeld op het werk, in de buurt of eventueel op school bij eerdere kinderen. Zo kan iedereen meegenieten van het heugelijke nieuws!

De leukste geboorteaankondigingen

Maar toch is het zo dat mensen het vaak ook vooral leuk vinden om origineel te zijn en dus zelf hele leuke aankondigingen bedenken waarmee ze laten weten dat hun kleine geboren is! Dit is dan vaak ook erg leuk en veel mensen laten hierbij hun creativiteit de loop!

Op deze manier ontstaan er dus hele leuke maar vooral ook hele originele geboorte aankondigingen waar je ook niet zomaar een tweede van ziet! Juist op deze manier laat je ook meteen een stukje van je persoonlijkheid zien en wat is er leuker dan op deze fijne manier te laten weten dat er bij jullie gezinsuitbreiding is!

Vandaar dat wij dan ook graag voor jullie de leukste aankondigingen op een rijtje hebben gezet zodat ook jullie hier heerlijk van mee kunnen genieten! En wie weet kom je door het lezen van deze blog wel op een heel leuk idee!

Een eigen magazine

Wij zagen laatst namelijk een ontzettend leuke manier van een geboorte aankondiging voorbij komen welke wij eigenlijk nog nooit eerder hadden gezien maar die wel ontzettend leuk en origineel was! Namelijk een eigen magazine! Wij zagen namelijk een magazine verschijnen waarin ouders de geboorte van hun dochter aankondigden. Zij deden dit op een hele leuke manier.

In het magazine stonden allerlei leuke feitjes over de ouders maar ook allerlei informatie over de baby, zoals haar lengte en haar geboortegewicht maar ook haar haarkleur en kleur ogen bleven niet achterwege.

Op deze manier was het dus heel erg leuk om te zien dat hun dochter geboren was en via het magazine kon iedereen er dus ook op een hele leuke en fijne manier van meegenieten! Dit leverde dan ook heel veel positieve reacties op, en veel mensen deden dit plan dan ook maar wat graag na en in de loop der tijd zagen we zelfs steeds vaker van deze leuke magazines verschijnen! Een goed teken dus !

Een uithangbord aan de gevel

We kennen natuurlijk allemaal de uithangborden van de makelaar wel die aan woningen bevestigd worden die te koop staan of die verkocht zijn! hierdoor kun je natuurlijk al snel een te koop staande woning herkennen en dit komt dan ook het verkoop proces ten goede! Maar wist je dat dit dus ook prima kan als er een kleintje geboren is! Ook dan zien we namelijk steeds vaker dat mensen een uithangbord aan de gevel hangen waarbij ze de geboorte van de kleine aankondigen! Ontzettend leuk natuurlijk en op deze manier is het ook nog eens erg goed zichtbaar voor de buiten wereld!

Deze uithangborden zijn er dan ook in verschillende soorten en maten en zorgen voor een heel leuk en gezellig beeld! Als je de straat in komt kun je op deze wijze eigenlijk al van verre zien dat er een kleintje geboren is en dat is natuurlijk wel heel erg fijn!

Een uithangbord aan de gevel is dan ook zeker altijd een heel erg goed idee en vormt ook een leuke en toch ook zeker wel orignele manier om een geboorte aan te kondigen!

Een sticker op het raam

We blijven nog even in het rijtje hangen van leuke aankondigingen voor aan huis. Want naast het uithangbord zien we ook steeds vaker raamstickers verschijnen. Ook dit is een hele fijne manier om een geboorte aan te kondigen en ook hiermee maak je dus al snel heel goed duidelijk dat er een kleintje op komst is! Het is dan ook ontzettend leuk om op deze manier een geboorte aan te kondigen en ook van binnen uit huis ziet het er erg gezellig uit!

Het is dan ook zeker niet zo dat het alleen maar vanaf buiten leuk is om de stickers te zien. Nee juist ook van uit binnen kan het een heel leuk beeld vormen om de raamstickers op de ramen te zien en zo heerlijk te genieten van het feestje wat er ontstaat als er een kleintje geboren is!

Daarnaast kun je de raam stickers ook nog eens echt in allerlei soorten en maten ontwerpen. Je kunt dan bijvoorbeeld dezelfde stijl als het geboorte kaartje kiezen en op deze manier past alles bij elkaar en maak je er dus ook heel gemakkelijk een geheel van!

Je auto doet ook mee

Maar stickers kun je natuurlijk niet alleen maar op het raam plakken. Het lijkt misschien een beetje ver gezocht maar wist je dat veel mensen ook stickers op de auto plakken om hiermee de geboorte van hun kindje aan te kondigen.

Stickers op auto’s is iets wat we natuurlijk al veel langer kennen. Dit werd ook al veel vaker gedaan door bedrijven om op deze manier reclame te maken en hun diensten duidelijk te maken. Maar nu kun je dus ook zien dat een sticker op de auto ook een heel goed idee kan zijn! we zien dit veel mensen dan ook doen! Zij plakken een sticker op de auto om op deze manier duidelijk te maken dat ze een kindje hebben gekregen!

Op deze manier kun je waar je ook aan het rijden bent meteen duidelijk maken dat er bij jullie gezinsuitbreiding is gekomen! Ontzettend leuk natuurlijk en veel mensen vinden dit dan ook een hele originele manier! Wel zit rustig even boodschappen doen er dan natuurlijk niet meer bij want grote kans dat jullie overal herkend zullen worden en gefeliciteerd maar goed dat is natuurlijk ook alleen maar heel erg leuk allemaal!

De leukste presentjes

Naast alle stickers, uithangborden en andere manieren om de geboorte van je kleintje aan te kondigen hebben we natuurlijk ook nog de geboorte presentjes! Ook deze zijn er dus in heel veel soorten en maten en zorgen voor een enorm leuke aankondiging.

Hier bestaat werkelijk waar een hele grote markt voor waar je dus de meest leuke en bijzondere presentjes kunt vinden! Van kleine presentjes en wat meer traditioneel tot grotere presentjes met een leuke boodschap. Alles is te verzinnen en nog belangrijker te verkrijgen! Hierdoor kun je dus echt alle kanten op en lukt het heel goed om er echt wat leuks van te maken!

Wij raden je dan ook zeker aan om op zoek te gaan naar de leukste presentjes zodat je op een hele leuke manier de geboorte van je kindje aan kunt kondigen! Op deze manier kan iedereen mee genieten en is het ook nog eens een leuke manier om de mensen om je heen ook even wat meer in het zonnetje te zetten! Twee vliegen in een klap dus en een hele leuke optie al zeggen wij het zelf!

De geboorte aankondigingen van deze tijd

Zoals je dus wel kunt zien is er heel erg veel veranderd op het gebied van geboorte aankondigingen, het is totaal niet meer zoals het vroeger was en waar vroeger vooral gedacht werd aan een simpele manier om het meteen aan heel veel mensen tegelijk duidelijk te maken is het vandaag de dag zo dat inderdaad iedereen het mag weten maar het liefst wel zo speciaal en bijzonder mogelijk.

Daarnaast wordt er ook veel aandacht besteed aan het bijzonder maken van de aankondiging en het persoonlijk maken ervan. Veel mensen vinden het juist enorm belangrijk dat de aankondiging ook echt bij hen past en wij snappen wel waarom. Op deze manier laat je namelijk ook meteen een stukje van jezelf zien en dat vinden veel mensen toch wel heel erg fijn!

Het is dan ook zeker heel leuk om op zoek te gaan naar een originele manier om de geboorte van jullie baby aan te kondigen en vooral een manier die helemaal bij jullie past! op deze manier kun je dus heel fijn duidelijk maken dat er een kleintje in het spel is en hier ook heel erg van genieten met elkaar! De moeite waard dus om eens goed om je heen te gaan kijken!


Achteraf Betalen