fbpx

Duowagens

Ben je de trotse ouder van een tweeling? Of heb je binnen een kort tijdsbestek twee kinderen gekregen? Dan sta je voor leuke uitdagingen. Je wilt tenslotte met je beide kinderen tegelijkertijd kunnen wandelen. Dat is mogelijk! Hoe? Door een duowagen aan te schaffen. Een duowagen is in feite een dubbele buggy. Je kunt daarbij nog kiezen uit de opstelling van de stoeltjes. Twee stoeltjes naast elkaar of twee stoeltjes achter elkaar. Het is allemaal mogelijk!

Ons assortiment

Voor alle ouders van een tweeling of twee jonge kinderen bieden wij de gewenste oplossing. In ons assortiment vind je namelijk behoorlijk veel duowagens terug. Deze duowagens zijn allemaal van de hoogste kwaliteit en bieden de gewenste bescherming voor jouw baby. Bovenal zijn de duowagens comfortabel. Het is voor jouw baby’s heerlijk om in de duowagen te liggen en te genieten van de frisse buitenlucht.

Het assortiment in onze webshop bevat vele verschillende varianten van een duowagen. Zo valt er onderscheid te maken tussen het design van de duowagens, de vormgeving en de zitposities.

Redenen om een duowagen bij babynow.nl aan te schaffen

Als je op zoek naar een duowagen bent, ben je bij ons aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een breed assortiment van duowagens aan. Deze duowagens zijn van de hoogste kwaliteit en hebben derhalve ook een lange levensduur. Voor een relatief zacht prijs kan je dan ook voor een lange periode van de duowagens genieten. Wat wens je nog meer? Onze drie pijlers zijn dan ook evident: hoge kwaliteit, uitgebreid assortiment en gunstige prijzen.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Wil je graag een prachtige duowagen hebben? Bekijk dan direct ons assortiment! Je kunt de verschillende duowagens perfect met elkaar vergelijken door de filterfunctie. Met deze functie is het ook mogelijk om direct een schifting te maken op basis van jouw wensen.


Achteraf Betalen