fbpx

Easywalker Buggy XS

Op het moment dat je zwanger raakt, moet je een hoop dingen gaan regelen. Naast het regelen moet je ook onwijs veel dingen gaan kopen. Dit zijn dingen waar je wellicht niet al te snel bij stil staat, maar die toch onwijs belangrijk zijn voor het opgroeien en opvoeden van jouw kind. Ben jij in blijde verwachting van een klein wondertje? Dan moet je ook na gaan denken over het aanschaffen van een nieuwe buggy. Wellicht is de Easywalker Buggy XS de aangewezen buggy voor jou. In dit artikel vertellen we jou graag iets meer over deze populaire buggy.

Ja, het is een feit dat deze buggy onwijs populair is. Op het moment van schrijven is dit zelfs de meest populaire buggy. Een buggy die door veel – toekomstige – ouders met veel plezier gekocht wordt. De buggy brengt namelijk veel voordelen met zich mee en dat brengt al een hoop plezier met zich mee tijdens het aankoopproces. Op het moment dat je deze buggy écht gaat gebruiken, merk je nog veel meer van de voordelen.

De voordelen van de Easywalker Buggy XS

Iets wat bij deze buggy direct opvalt, zijn de compacte afmetingen. Dat is voornamelijk het geval als de buggy ingeklapt is. Dankzij de compacte afmetingen kan je de buggy dan ook moeiteloos in een auto meenemen. Daarbij is het uiteraard niet nodig dat je een grote SUV hebt. Nee, dankzij de compacte afmetingen is het ook mogelijk om de buggy in een kleine(re) auto mee te nemen.

Bijkomend voordeel is dat je deze buggy met maar één hand in- en uit kunt klappen. Heb je jouw handen vol op een bepaald moment? Dan heb je dus slechts een hand nodig om de buggy gereed te maken. Ideaal voor een drukke ouder.

Ook op het gebied van veiligheid heeft de Easywalker Buggy XS veel te bieden. De buggy voldoet, zoals je mag verwachten, aan de Europese Veiligheidsnorm EN 1888. Dit wordt onder andere bewerkstelligd door een 5-punts veiligheidsgordel inclusief gewatteerde gordelpads. Deze constructie zorgt ervoor dat jouw kind altijd veilig en comfortabel in de buggy kunt zitten. Daarbij heb je ook nog de beschikking over een rem op de achteras van de buggy. Daarmee kan je de buggy prima even parkeren op elke gewenste locatie.

Een ander voordeel is het feit dat je de rugleuning, gordels en zonnekappen eenvoudig kunt verstellen. Je kunt deze onderdelen naar hartenlust in de gewenste stand zetten, zodat je optimaal van het gebruiksgemak kunt genieten. Ondertussen heb je ook nog een ruime boodschappenmand tot je beschikking. Daar kan je al jouw boodschappen in kwijt, terwijl jouw kind een comfortabele en veilige zitpositie heeft.

Al met al kunnen we de aanschaf van de Easywalker Buggy XS absoluut aan raden. Ben je er nog niet helemaal over uit? Je bent bij Babynow.nl van harte welkom om de verschillende buggy’s en kinderwagens met elkaar te vergelijken. Bekijk de verschillende varianten, vergelijk ze met elkaar en schaf uiteindelijk de gewenste buggy aan!


Achteraf Betalen