fbpx

Een keer wat anders: originele cadeaus voor baby’s

Ben je op zoek naar originele baby cadeaus? Dan ben je bij avaressa.com zeker aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment van super leuke producten voor baby’s, waaronder ook vele soorten cadeaus. Veel van deze cadeaus zijn bovendien bijzonder origineel te noemen, waardoor je de kersverse ouders ongetwijfeld blij weet te maken.

Wij bieden deze producten niet alleen aan, maar we informeren je hier ook graag uitgebreid over. Dat doen we onder meer door dergelijke blogs te schrijven. In dit artikel bespreken we graag enkele originele baby cadeaus. Mocht je na het lezen van dit artikel direct interesse hebben om een bepaald product te kopen, ben je daarvoor ook bij ons aan het juiste adres.

In ons uitgebreide assortiment vind je onwijs veel verschillende producten voor baby’s terug. Je kunt hierbij denken aan zeer praktische producten, maar ook aan allerlei soorten speelgoed, soorten kleding en soorten accessoires voor in bijvoorbeeld de babykamer.

Doe niet te gek

Voordat we je enkele originele baby cadeaus willen laten zien, willen we je graag een tip geven. We willen je als tip meegeven dat je niet té gek moet gaan doen. Dit betekent dat het nergens voor nodig is om honderden euro’s uit te geven aan een baby cadeau. Als je dit cadeau aan bijvoorbeeld de baby van een familielid of een vriend geeft, voelen de kersverse ouders zich hoogstwaarschijnlijk direct bezwaard.

Op het moment dat jij een duur cadeau gaat geven, krijgen zij wellicht het idee dat zij jou ook een duur cadeau moeten geven. Dat was wellicht niet jouw bedoeling, maar kan wel voor vervelende situaties zorgen. Ons advies is dan ook om niet al te veel geld aan een origineel baby cadeau uit te geven, maar om juist een super leuk cadeau te geven. De leukste cadeaus zijn niet per sé super duur. Houd dus de hand op de knip en ga in plaats daarvan op een creatieve wijze op zoek naar een super leuk cadeau.

Origineel baby cadeau nummer 1; luiers

Is het geven van luiers een origineel cadeau? Nou, op zich wel. Je ziet het namelijk niet al te vaak voorbijkomen, aangezien veel mensen kiezen voor bijvoorbeeld kleding of speelgoed. Door luiers te kopen, weet je in ieder geval de kersverse ouders super blij te maken. Hoe wij dit zo zeker weten?

Nou, het is een feit dat luiers de grootste kostenpost zijn voor kersverse ouders. Een baby verbruikt per dag nogal veel luiers, waardoor je per week en per maand de nodige luiers nodig hebt als kersverse ouder. Aangezien luiers niet al te goedkoop zijn, lopen de kosten voor deze luiers behoorlijk hoog op.

Door als origineel baby cadeau luiers te geven, weet je de kersverse ouders dus op een super leuke manier te verrassen. Aangezien dit product zo bijzonder praktisch is, valt dit cadeau altijd wel in de smaak. Dat is zeker het geval bij kersverse ouders die het niet al te breed hebben. Je kunt dan het zesde rompertje geven voor de baby, maar je kunt beter luiers geven. Je weet in ieder geval dat de luiers dan een goede bestemming krijgen en door de kersverse ouders met open armen ontvangen worden.

Origineel baby cadeau nummer 2: een knuffel

Het is wellicht een ietwat cliché cadeau, maar een knuffel doet het eigenlijk altijd wel goed. Het advies is hierbij om voor een niet al te grote knuffel te gaan, aangezien de baby zelf ook nog niet al te groot is. Daarnaast is het ook goed om te kijken naar de huidige knuffels van de baby. Heeft de baby al meerdere knuffels gekregen? Dan is het geven van een knuffel niet aan te raden.

Mocht je een knuffel gaan geven, kan je deze ook nog (laten) personaliseren. Als je bijvoorbeeld een beertje geeft, kan je op de buik van het beertje de naam van de baby laten zetten. Deze naam kan bijvoorbeeld bedrukt worden, maar kan er ook in genaaid worden. Door de knuffel te personaliseren, weet je de knuffel nog leuker te maken. Mede daarom zijn wij ervan overtuigd dat een knuffel ook een origineel baby cadeau is!

Origineel baby cadeau nummer 3: handige accessoires voor in huis

Bij het bedenken van een baby cadeau hoef je niet de focus volledig op de baby te leggen. Nee, het is ook eens leuk om te kijken naar de wensen en de behoeften van de kersverse ouders. Voor hen verandert hun volledige leven immers, waardoor zij ook behoefte krijgen aan andere producten.

Mede daarom willen wij je aanraden om eens te kijken naar handige accessoires voor in huis. We hebben het hier niet over potjes of planten, maar juist over accessoires die voor de baby prima van pas komen. Je kunt hierbij denken aan een handig slabbetje voor in de kinderstoel, een handige luiertas, een handige draagzak of een handig campingbedje.

Dergelijke producten zijn niet altijd super goedkoop te noemen, maar zijn wel van een duidelijke meerwaarde voor de kersverse ouders. Door een dergelijk cadeau te geven, maak je zowel de baby als de kersverse ouders in ieder geval super blij. Wat ons betreft is het niet altijd nodig om iets voor de baby te geven. Als je iets voor de ouders geeft, geniet de baby daar immers net zoveel van. Bovendien maak je het leven van de kersverse ouders met de juiste handige producten weer een stuk makkelijker en aangenamer.


Achteraf Betalen