fbpx

Inspiratie: leuke truien van Lyle & Scott voor kinderen

Sommige kledingstukken kunnen/mogen simpelweg niet in de kledingkast van een kind ontbreken. Je kunt hierbij denken aan T-shirts, aan broeken, aan een pyjama en aan truien. Met name de truien komen gedurende de koudere maanden in ons land prima van pas. Een trui zorgt er immers voor dat jouw kind het lekker warm heeft, terwijl de trui ook nog een leuke uitstraling met zich mee brengt.

In onze ogen is het dus absoluut aan te raden om één of meerdere truien voor jouw kind aan te schaffen. Maar, voor welke truien kies je dan? Als je bijvoorbeeld ons assortiment bekijkt, zie je onwijs veel verschillende truien naar voren komen. Deze truien hebben niet alleen stuk voor stuk een ander design, maar zijn ook stuk voor stuk door andere merken gefabriceerd. Je hebt dus niet alleen de keus uit veel verschillende truien, maar ook uit veel verschillende merken.

In dit artikel willen we jou graag kennis laten maken met een veelbelovend merk. Het gaat hierbij om het kledingmerk Lyle & Scott. In de afgelopen jaren heeft dit merk een indrukwekkende groei doorgemaakt, waardoor het zéker in ons land zeer populair is. Het leuke aan dit merk is dat het merk zich op zowel kinderen als op volwassenen richt. Dit betekent dat jij bijvoorbeeld een stoere trui van Lyle & Scott kunt dragen, terwijl jouw kind precies dezelfde trui draagt.

Het merk Lyle & Scott

Zoals hierboven al gesteld; Lyle & Scott is met name in de afgelopen jaren onwijs populair te noemen. In onze ogen komt dat met name door het uitgebreide assortiment in combinatie met de kwaliteit van de kledingstukken van Lyle & Scott. Als het balletje dan eenmaal gaat rollen, kan het snel gaan met een merk. Dat is in ieder geval iets wat door Lyle & Scott absoluut bewezen wordt; dit merk heeft echt een indrukwekkende groei doorgemaakt in de afgelopen jaren.

Het merk Lyle & Scott is echter van origine al super oud. Dit merk werd namelijk al in het jaar 1847 in het Verenigd Koninkrijk opgericht; vanaf dat moment was het merk eigenlijk al in het Verenigd Koninkrijk populair. Dat kwam met name door de focus van de eerste collecties van dit merk; dit merk wist allerlei kledingstukken van breigoed te ontwerpen. De focus lag daarbij onder meer op de golfbreigoed; kledingstukken die je met name op en rondom de golfbaan aantrof.

Feit is dat Lyle & Scott enkele jaren geleden een complete verandering ondergaan is. Men besloot dat het tijd was om de pijlen meer op de jeugd te gaan richten, waardoor het gehele assortiment van Lyle & Scott flink aangepakt werd. Dit heeft uiteindelijk voor het huidige, modieuze assortiment gezorgd.

Heeft Lyle & Scott enkele jaren geleden de goede keuze gemaakt? Ja, absoluut wel. Als het bedrijf deze keuze niet had gemaakt, was het bedrijf ongetwijfeld in de vergetelheid geraakt. Op dit moment is Lyle & Scott echter één van de populairste merken in ons land en in het Verenigd Koninkrijk. Dat is volledig te danken aan de complete verandering die dit merk ondergaan is!

Waarom kiezen voor truien van Lyle & Scott?

Ben je op dit moment op zoek naar leuke truien voor jouw kind? Dan heb je bij ons in ieder geval méér dan voldoende keus; wij bieden bijvoorbeeld sweaters, hoodies en vesten aan. Al deze soorten truien bieden wij bovendien in grote getalen aan; dat is met name te danken aan het aanbod van de merken waar wij mee samenwerken.

Als je op zoek naar een geschikte trui voor jouw kind bent, is het absoluut interessant om naar de Lyle & Scott truien te kijken .Waarom dit aan te raden is? Met name omdat de prijs-kwaliteitsverhouding van deze truien subliem te noemen is. Je betaalt voor een trui van Lyle & Scott al snel een bedrag van 40 tot 70 euro, maar daar krijg je dan ook een hoop voor terug.

De truien zijn van het beste materiaal vervaardigd, zijn heerlijk zacht, hebben een heerlijke pasvorm en hebben ook nog eens een leuke uitstraling. De uitstraling van de Lyle & Scott truien weet zich voornamelijk te kenmerken door de eenvoud; de trui is vaak in één kleur vormgegeven, waarbij op de voorkant het logo van het merk prijkt. Juist deze eenvoudige stijl spreekt blijkbaar veel mensen aan.

Tot slot is het ook een absoluut voordeel dat je uit veel truien kunt kiezen. In ons assortiment vind je bijvoorbeeld voor kinderen, voor kleuters en voor tieners allerlei soorten Lyle & Scott truien terug. Je kunt kiezen tussen bijvoorbeeld een sweater of een hoodie, tussen allerlei verschillende kleuren en tussen allerlei verschillende designs. Ga je bijvoorbeeld voor een trui met een klein logo van Lyle & Scott aan de voorkant? Of geef je de voorkeur aan een trui met daarop groot het logo + de naam van dit merk? Aan jou de keus.

De leukste truien van Lyle & Scott voor kinderen

Graag laten we je ook direct kennismaken met twee van de leukste truien van dit merk voor kinderen. Over de twee truien die wij hieronder bespreken, zijn wij in ieder geval zeer te spreken. Als wij naar de verkoopcijfers van deze truien kijken, zien wij dat nog veel meer mensen uiterst te spreken zijn over de kindertruien van het merk Lyle & Scott!

Sweater met capuchon van Lyle & Scott

Deze stoere sweater met capuchon is onwijs leuk voor jongens. De hoodie is gemaakt van hoogwaardig katoen met polyester, zit heerlijk zacht, heeft een heerlijke pasvorm en ziet er ook stijlvol uit. Dat is te danken aan de blauwe kleur in combinatie met het kleine logo van dit merk!

Lyle & Scott sweater

Ook over deze sweater van Lyle & Scott zijn wij zeer te spreken. De sweater ziet er hip uit, kent een opvallende bedrukking en heeft elastische ribboorden bij de mouwen. Hierdoor zit de sweater ook nog heerlijk. O ja, deze sweater kan door zowel jongens als door meisjes gedragen worden!


Achteraf Betalen