fbpx

iPad op afbetaling

De iPad kan je beste vriend zijn en ideaal om je productiviteit te vergroten. Simpele snelle taken kun je sneller dan ooit tevoren uitvoeren met gebruik van de handige interface, en hij start lekker snel op om even snel wat op te zoeken.

Wachten tot je laptop is opgestart is niet langer nodig.

De iPad gaat zeker een van je meest opgepakte producten worden in je huis. Je kunt er namelijk alles mee doen. Van gamen tot video’s kijken en zelfs werken.

Dit zijn de winkels die iPads aanbieden en waar je in termijnen kunt betalen:

Hij kan dus ook mee naar de zaak om je presentaties op weer te geven en mirroren naar een scherm in je overleg ruimte bijvoorbeeld. Zo heb je gelijk alles bij de hand om goed voor de dag te komen.

Een iPad is een dure uitgave

Maar we weten als geen ander dat een iPad een dure uitgave is. Om het beste van het beste te krijgen van dit handige apparaat, uitgevonden door koningen van het combineren en stijl en gemak, zul je er ook wat voor over moeten hebben.

Binnenkort een vakantie en wil je toch wel zo’n handige device hebben? En nu even niet al het geld om er gelijk een aan te schaffen? We hebben voor je gekeken waar je de iPad in termijnen kunt afrekenen.

”the invention of the iPad, tablet in general, has been the greatest tech invention in some timeMacrumors.com

Deze shops hebben we geselecteerd op basis van service en de mogelijkheid tot je iPad kopen op afbetaling. Dat kan namelijk lang niet bij alle winkels, en zeker niet online.

Zo kun je toch eenvoudig shoppen vanuit thuis. Het hele product gaat immers om gemak, waarom zou je dan al verkeerd beginnen door moeilijk te doen in de winkel?

iPad in termijnen betalen

Nu je weet wat je wilt hebben is het nog belangrijk te kijken waar je het beste naar toe kunt om deze belangrijke aanschaf te gaan doen.

Elk van bovenstaande winkels heeft uitstekende service en je kunt dan ook bij elk van hen terecht voor je aankoop. Ik zou adviseren om allereerst hier bij Mediamarkt te kijken voor hun aanbiedingen want ze hebben vaak een goede deal op Macs.

Maar kijk ook even bij de andere om te checken of je wel de beste deal hebt.

Op zoek naar iets anders? Kijk bij deze winkels waar je je tablet op afbetaling kunt kopen

Op afbetaling Mac kopen

De beste computers die er te krijgen zijn, zijn de Macs. Audio bewerken, video bewerken en het maken van websites, het is allemaal het beste te doen op een Mac. Heb jij een creatief beroep waarbij je de computer gebruikt? Dan wil je waarschijnlijk voor een Apple Mac kiezen. Een andere computer op afbetaling kun je natuurlijk ook zoeken, maar als je hier bent aanbeland dan weet je waarschijnlijk toch al wat je wilt.

Ik ging bijvoorbeeld zelf een keer naar de winkel en ik had al helemaal de computer in mijn hoofd die ik wilde. Ik had een budget voor mezelf gesteld, want meer had ik eigenlijk ook niet om uit te geven, helemaal klaar om hem te kopen. En toen zag ik de 20 inch met 2.5Ghz ernaast staan, ai!

Ik moest het jammer genoeg toch doen met mijn eerdere keus en ik heb me niet laten verleiden. Als ik toen had geweten dat er ook mogelijkheden waren om de mac op afbetaling te kopen, dan had ik er wellicht voor gekozen. Ik heb er nu soms nog spijt van maar nog steeds een prachtig apparaat natuurlijk.

Gelukkig zijn de mogelijkheden er wel. Ondertussen weet ik veel meer dan toen en ben ik op zoek gegaan naar alles wat met in termijnen betalen te maken heeft. Lang niet alle winkels bieden het aan, het afrekenen in termijnen. Maar als jij zo’n grote uitgave gaat doen, dan is het wel prettig om te weten dát de mogelijkheid er is én bij welke zaken je eventueel terecht zou kunnen. Dan is het prettig om een overzicht te hebben van de webshops waar je hiervoor kunt kiezen, en wij hebben ze voor je verzameld.

Op afbetaling Apple producten kopen

Apple producten hebben die aantrekkingskracht. Dat strakke design waardoor je ze wilt hebben. Oh, en ze zijn gewoon het beste op de markt als je video of foto wilt bewerken en wilt designen. Eigenlijk is het gewoon het beste van het beste wat je als computer kunt krijgen.

Maar ook apple producten zoals telefoons en iPads zijn het beste van het beste in hun segment. Ze blazen de concurrentie uit de markt en hebben als eerste nieuwe snufjes waar anderen dat de volgende generatie apparaten pas adopteren. Het beste, eerst. Dat is waarom je voor apple kiest.

Maar zo’n weelde vraagt ook een grote hap uit je budget, een aanslag op je kas. Zijn er dan andere opties om er toch eentje te bemachtigen? Een iphone van apple op afbetaling kan eigenlijk al via je telefoon abonnement, maar bij andere apple producten heb je dat niet. Dan kan het soms helpen dat er winkels zijn waar je deze optie wél hebt. Je koopt hem nu en betaalt later in termijnen het aanschafbedrag af. Houd rekening met de kosten en reken uit of het voor jou een goede optie is. Hier hebben we in ieder geval de shops waarvoor je er terecht kunt en jouw nieuwe apple op afbetaling kunt kopen.


Achteraf Betalen