fbpx

Kleding op afbetaling

Je nieuwe outfit. Of het nu is voor een belangrijk feestje, een avondje uit of een spannende date. Je wilt er natuurlijk wel leuk uitzien. En een nieuwe outfit geeft je die extra boost van zelfvertrouwen om de wereld aan te kunnen en laat je stralen. Dit zijn de top 4 winkels om je kleding op afbetaling te kopen:

Mode
Mode

Koop nieuwe kleding op afbetaling

Je kleding op afbetaling kopen kan dan de uitkomst bieden. Er zijn ondertussen al aardig wat mode zaken die deze manier van afrekenen aanbieden, mar het is nog steeds niet erg gebruikelijk. Hoe vind je dan de winkels waar het wel kan? Wij kunnen daar bij helpen. Wat is een goede outfit?

”I Never think too hard about a look. when you consider an outfit too much, that’s when it goes wrong Rita Ora

Gewoon een outfitje samenstellen betekent dat je het ook in de kast moet hebben hangen. Niet te lang nadenken over je kleding betekent dat je met de juiste items in je assortiment telkens weer tijdloze looks kunt samenstellen. Rita Ora heeft daarmee wel een punt. Een look moet vanzelf komen, je ziet in één oogopslag wat bij elkaar past. Niet te moeilijk doen, maar wel de juiste artikelen hebben. Zoals een leuke tas doet het altijd goed om je outfit af te maken.

Hoe haal je het meeste uit je kleding?

Als je krap zit is het ook nog eens verstandig om kleding te kopen waar je het meeste uit kunt halen. Zo heeft Forever Jade een leuke video over 5 outfits samenstellen met slechts één trui: Het liefste zoek ik hier op Wehkamp.nl naar een aantal van zulke topkleding stukken die ik gespreid in termijnen kan betalen zodat ik in één keer klaar ben voor een heel seizoen en kan blijven combineren.

Het aanbod op Wehkamp is echt gigantisch! Of je nu leeft om te winkelen voor de nieuwste trends of zou willen dat je elke dag in je favoriete jeans en een wit T-shirt zou kunnen doorbrengen, je kleding projecteert een bericht over wie je bent. Het mooie is dat je de macht hebt om die boodschap volledig te beheersen, zolang je eigen bezit je niet in de weg staat. Van een kledingkast die barst van elk kledingstuk dat je sinds je kindertijd hebt gehad tot het bezitten van een heleboel kledingstukken die je nooit draagt ​​(de definitie van verspild geld), er zijn veel manieren waarop je kast je kan tegenhouden om de meest stijlvolle versie te zijn van jezelf.

Om de rommel te doorbreken en je te helpen het meeste te halen uit de items die je al hebt, hebben we iedereen die we kennen ondervraagd, met uiteindelijk negen eenvoudige, inventieve manieren om de kast te maken die je hebt zonder een hoop geld uit te geven aan nieuwe trends. Ten minste een van deze strategieën zal de manier waarop je je aankleed om je ’s ochtends aan te kleden drastisch veranderen.

Zet je kleuren in

Zorg er elke week voor een week voor dat je ensemble een item van een bepaalde kleur bevat: week één is rood, twee is oranje, drie is geel, enzovoort. Dit zal je aanmoedigen om door je kast te spitten en de kledingstukken te dragen die daar achterin wegkwijnen, onbemind, onder je favoriete items.

Eerste erin / laatste eruit

De meerderheid van de mensen draagt 80% van de tijd slechts 20% uit hun kast. Er zijn een aantal variaties op deze ‘first in / last out’-garderobestrategie, die voorkomt dat je non-stop alleen dezelfde paar kledingstukken draagt. In plaats van elke week hetzelfde kleine percentage van je kast te dragen, doe je het volgende: na het dragen van een outfit hang je hem op in de meest afgelegen hoek van je kast, waardoor je alleen kleding zult zien die je niet vaak hebt gedragen. Als je totaal niet bent geïnspireerd door een stuk kleding dat je recht in het gezicht staart, moet je eigenlijk beslissen of je het nog wel wilt houden of niet.

Kies je “uniform”

Sommige vrouwen zien er elke dag geweldig uit, maar niet omdat ze van maandag tot en met vrijdag nieuwe ensembles dragen. Ze hebben min of meer een ‘uniform’ ontwikkeld, bijvoorbeeld zwarte skinny jeans, effen T-shirts in wit, grijs en zwart en sleehakken Vind het uniform dat voor jou werkt en je hebt altijd iets te combineren. Ze kun je altijd meer combineren met accessoires zoals schoenen, sieraden en sjaals dan echte kledingartikelen, dus houd je kleding eenvoudig en geef je geld uit aan accessoires.

Kijk door je kast en denk na over wat je de hele tijd draagt. Hoewel je uniform twee of drie basistypen ensembles kan zijn, in plaats van slechts één, maakt het hebben van meerdere versies van deze go-to’s ’s ochtends tijd vrij. Omdat je niet elk seizoen geld uitgeeft aan verschillende kledingtrends, kun je meer spelen met schoenen en goedkope sieraden.

Downgrade je garderobe

Heb je kleding items in je kast die je “te luxe” vindt voor dagelijks gebruik, of waarbij je gewoon wacht op de juiste gelegenheid om ze te gebruiken? Als die gelegenheid het afgelopen jaar niet heeft plaatsgevonden, is de kans groot dat het volgend jaar ook niet zal gebeuren. Je kunt je kast zien als een piramide, met de chicste kleding op het hoogste niveau en de meest casual, luie weekendkleding onderaan.

Als je “downgrade” hoe je aan je kleding denkt door een stap op de piramide naar beneden te zetten, zul je er meer gebruik van maken. Bekijk ook de kleding die je om deze reden een tijd lang niet hebt gedragen en maak er een punt van deze niet te kopen, zo gaat je budget een stuk verder mee met wat goedkopere casual items die je eenvoudig op afbetaling kunt kopen bij bijvoorbeeld Wehkamp.nl Dit kan betekenen dat je die mooie zijden blouse op kantoor draagt ​​of die gestructureerde blazer draagt ​​voor een weekendbrunch (hoewel je hem bewaarde voor een werkkans). Een nieuwe kijk op items geeft ze een nieuw leven.

Doe bij een nieuwe aankoop ook weer wat weg

Voor chronisch rommelige kasten is er de gouden garderobeverhouding: voor elke drie items die je aan je kast toevoegt wanneer je ze hebt gekocht, moeten er twee worden weggegooid, geschonken aan het goede doel of aan een vriendin worden gegeven. Hoewel het misschien moeilijk is om afstand te doen van zoveel van de kleding die je in de loop der jaren hebt verzameld, moet je onderzoeken waarom je zoveel items vasthoudt, vooral als ze niet actief in gebruik zijn. Als je je garderobe eenmaal hebt neergelegd bij de essentie, heb je het momentum om de andere belangrijke projecten in je leven aan te pakken en zie je er geweldig uit terwijl je ze oppakt.

Bij welke winkels kan ik mijn kleding op afbetaling kopen?

Je eerste stap naar de nieuwe jou is met wat nieuwe kleren en deze winkels helpen je met je kleding op afbetaling kopen.


Achteraf Betalen