fbpx

Kopen op afbetaling of krediet: de winkels waar je terecht kunt

Niet elke winkel biedt het aan maar er zijn er zat die deze manier van betalen ook accepteren. Dit zijn de winkels die alles voor jou, de klant doen. Veel winkels gebruiken Klarna voor betalen op krediet, maar sommigen, zoals Wehkamp, hebben hun eigen dienst ontwikkeld:

Ze hebben niet alleen de mogelijkheid om iDeal te gebruiken, maar uiteraard ook andere manieren van afrekenen. Zo kun je bij winkels met een uitgebreider betaalassortiment ook vaak terecht met Paypal, en soms zelfs ook achteraf betalen én gespreid betalen op afbetaling. Als je ons hebt gevonden zijn dit de winkels waar jij naar op zoek bent, en wij hebben ze ingedeeld in de volgende categorieën.

Welke zaken wil jij kopen op afbetaling?

Kies een van de volgende categorieën om verder te zoeken naar de winkels waarnaar jij op zoek bent. We hebben op dit moment shops gevonden in de volgende branches:

TELEFOON op afbetaling – LAPTOP op afbetaling – TV op afbetaling – MEUBELS op afbetaling

Hoe werkt het dan met deze wijze van betalen? Krijg ik eerst wel mijn bestelling thuis en dan later een factuur? Ja, dat is precies het voordeel die deze shops je kunnen bieden. Je krijgt eerst gewoon je artikelen, vaak de volgende werkdag al. Dat verschilt per webwinkel maar wordt wel duidelijk aangegeven. Het voordeel:

”BETAAL IN UW EIGEN TEMPO”

Klarna Een grote betaalprovider op het gebied van bestellingen in termijnen is Klarna. Zij bieden naast achteraf betalen ook nog betalen in termijnen. Zo heb je meerdere opties om af te rekenen in de webshop waar je de artikelen die je zocht had gevonden.

Hoe werkt het?

Kies uit één van de winkels uit onze selectie. Hier kun je terecht om zonder problemen te bestellen en af te rekenen in meerdere termijnen. Daar kun je vervolgens je bestelling plaatsen.

  • Kies het product wat je wilt kopen
  • Voeg hem toe aan je winkelwagen
  • Klik op bestelling afronden
  • Vul je gegevens in, zoals het adres waar je je order naartoe verzonden wilt hebben, eventueel kun je ook een ander factuuradres is
  • Vergeet niet een juist email op te geven, dit is namelijk meestal de wijze waarop de betaalmethode, zoals Klarna, contact met je onderhoudt over de betalingen
  • Kies in de volgende stap een verzendmethode en een betaalmethode
  • Bij het selecteren van de betaalmethode zal de order direct worden afgehandeld en verstuurd, waarop je later tot je betaling over kunt gaan

Bij kopen en bestellen op afbetaling moet je wel rekening houden met de kosten. Ze zullen dit van te voren aan je kenbaar maken, want zodra het geld kost zijn ze verplicht dit duidelijk uit te leggen. Kijk hier dus goed naar in de manier en termijnen die je kiest om het bedrag uiteindelijk terug te betalen. Je zult namelijk rente moeten afrekenen naast de maandelijkse termijnen om uiteindelijk tot je totale aankoopbedrag te komen. Met gespreid betalen wordt het een stukje duurder om het artikel uiteindelijk aan te schaffen dus lees je goed in. De ene winkel rekent meer rente (en dus kosten) dan de andere. Kies boven in het menu voor een categorie met artikelen waarnaar je op zoek bent of kies bijvoorbeeld een van deze winkels om je shoppen voort te zetten:

Kopen op krediet

Kopen op krediet is een mogelijkheid wanneer je nu eventjes geen geld hebt maar wel iets nodig hebt. Wanneer je een winkel vindt die je vertrouwd kun je op deze wijze artikelen aanschaffen, zonder dat je nu in de problemen komt en een grote smak uit je spaargeld hoeft te halen.

Kopen op krediet kan de oplossing zijn

Er zijn maar een paar winkels waar je online terecht kunt om op deze wijze jouw order te betalen. We hebben ze uiteraard voor je opgezocht en gecontroleerd. Zo heb jij in één keer een uitgebreid overzicht van de zaken waar je in termijnen op krediet kunt betalen.

Is een aankoop op krediet veilig?

Ja, tuurlijk. Je moet alleen kijken bij welke winkel je het doet. Maar dat moest je toch al wel wanneer je een online aankoop doet. Vertrouw je het bedrijf, dat is een belangrijk gegeven. Daarom gaan deze winkels door onze screening voordat we ze aanbevelen. De aankoop op krediet kun je veilig doen. Denk van te voren of je het maandbedrag wat in de koopovereenkomst wordt bepaald kunt voldoen. Teveel kopen in termijnen kan uiteindelijk natuurlijk wel een probleem worden want je moet het ook nog een keer afbetalen. Wanneer je bi elkaar dan teveel euro’s per maand moet afrekenen was het geen goede beslissing om aan te gaan. Denk na of het bedrag in je maandbudget past en blijf onthouden dat geld lenen uiteindelijk ook geld kost, ook als je het in termijnen afrekent. Een goede oplossing voor nu, als je er goed over nadenkt.


Achteraf Betalen