fbpx

Avaressa

Make-up tips en trucs van uw favoriete supermodellen

Wil je weten wat je favoriete supermodellen doen om een vlekkeloos uitziende huid te krijgen? Hier zijn de beste make-up tips en trucs van 5 beroemde schoonheden.

Wil je weten wat je favoriete supermodellen doen om een vlekkeloze huid te krijgen? Naast het feit dat ze regelmatig sporten, schoon eten en de beste dermatologen bezoeken, contouren en highlighten velen van hen hun weg naar perfectie. Deze make-up tips en trucs van je favoriete supermodellen zijn verrassend eenvoudig na te maken.

De routine van Kendall Jenner verandert haar gezicht in glanzende, gebronsde perfectie in minder dan 2 minuten! Emily Ratajkowski verandert haar blote gezicht in een zwoele date-night-waardige look in ongeveer 10 minuten. En Abut Akech laat zien hoe je alles eraf haalt in minder dan 5 minuten. Je nachtelijke huidverzorgingsroutine is een belangrijke stap om een vlekkeloze huid te krijgen als basis voor je make-up in de ochtend.

Dit zijn de schoonheidsproducten en make-up tips en trucs waar deze vijf supermodellen bij zweren:

Kendall Jenner

Dit supermodel is ook lid van de uber beroemde familie Kardashian-Jenner. Terwijl haar zussen Kylie en Kim bekend staan om hun zwaar aangezette make-uplooks (en om hun succesvolle beautymerken KKW Beauty en Kylie Cosmetics), staat Kendall bekend om haar meer natuurlijke look. Als ze al make-up draagt.

Deze zelfverklaarde supermodel en sportliefhebber heeft op de catwalk gelopen voor ontwerpers als Fendi, Missoni, Versace en Ralph Lauren. Ze heeft ook de cover van de Amerikaanse Vogue gesierd, niet één maar drie keer! Kendall heeft veel make-up ervaring achter de schermen. Ze heeft backstage make-up tips en trucs geleerd van enkele van de beste visagisten uit de schoonheidsindustrie. Ze heeft ook wat geleerd van haar zussen over het belang van contouren, maar ze heeft de techniek aangepast aan haar minimalistische make-up aanpak.

Kendall Jenner’s gemakkelijke contour make-up trucje

Kendal gaf Vogue onlangs informatie over haar 2 minuten durende make-up routine en haar bronzing truc is er een die je zeker wilt proberen. Ze gebruikt een pluizige bronzingkwast en knijpt hem in het midden vast, zodat hij dunner is en gemakkelijker aan te brengen is, precies waar ze hem wil hebben. Vervolgens brengt ze de bronzer aan op haar wangen, in haar nek, net achter haar oren en als oogschaduw op haar oogleden. Het resultaat? Een gedefinieerd gezicht en een natuurlijke, door de zon gekuste gloed.

Kendall Jenner’s favoriete make-up producten:

Estee Lauder Double Wear Nude Foundation

Estee Lauder “Brow Now” Bruin Definitie Potlood

Estee Lauder Bronze Goddess Poeder

Estee Lauder Pure Color Envy Sculpting Lipstick

Estee Lauder Sumptuous Bold Volume Mascara

De gemeenste vechtscheidingen ooit

Het beste van het slechtste Hoewel 99% van de scheidingen onaangenaam is, kunnen sommige echtscheidingen ronduit gemeen worden. Mensen van over de hele wereld verzamelden