fbpx

Outfit van jouw kind compleet maken met accessoires

Iedereen herkent het wel; ontzettend leuke outfit aan maar toch ontbreekt er nog iets. Maar wat ontbreekt er dan? Dit zijn vaak de juiste accessoires. De letterlijke betekenis van een accessoire is: ‘voorwerpen of apparaten die op zichzelf niet noodzakelijk zijn, maar die de schoonheid, het comfort of de doeltreffendheid verhogen van andere zaken zoals bijvoorbeeld kleding’. De juiste accessoires kunnen een outfit dus helemaal af maken. Hierdoor hebben wij een aantal tips voor je op een rijtje gezet, welke accessoires kunnen bijdragen aan het afmaken van de outfit van jouw kind.

Accessoires

Om te beginnen zijn sieraden een goede mogelijkheid voor het afmaken van je outfit. Sierden geven net dat beetje extra. Er zijn verschillende soorten sieraden die je kan dragen. Je hebt de keuze uit kettingen, armbanden, oorbellen, horloges en enkelbandjes. Het is volledig afhankelijk van je outfit wat voor soort sieraad het beste aansluit op jouw outfit. Indien je outfit drukke printjes heeft dan kan je het beste wat subtiele sieraden dragen. Maar is je outfit rustig en één kleur dan is het gaaf om opvallendere oorbellen of ketting te dragen.

Een ketting heb je bijvoorbeeld ook kort of lang. De lange ketting kan je gebruiken bij een outfit waarbij je een ronde hals hebt. Met een v-hals kan je weer beter voor een korte ketting gaan, zodat de ketting niet wegvalt bij je outfit maar juist voor dat beetje extra zorgt.

Daarnaast is een horloge een echte eye catcher en een van de favoriete accessoires van een vrouw. Ookal is de functie van een horloge om de tijd te checken; het is natuurlijk ook een absolute aanvulling op je outfit. Je hebt hier ook de keuze uit zoveel soorten; een subtiel horloge, een vintage klokje of een horloge met een leren band.

Naast armbanden zijn oorbellen de meest gebruikte sieraden door vrouwen. De juiste oorbellen vullen je look aan. Tevens draag je ze makkelijk en heb je er geen omkijken meer naar als je ze in hebt gedaan.

Een ander mooi accessoire is de juiste handtas. Voor het meedragen van in ieder geval je telefoon en portemonnee heb je waarschijnlijk sowieso een handtas. Deze handtas kan je dan maar het beste als accessoire gebruikt. Ook een handtas kan je outfit afmaken. In de categorie handtas heb je ontzettend veel keuze. Kies voor de juiste tas bij je outfit. Daarnaast is het ook handig als alles wat mee moet in de tas past.

Ook een leuke sjaal behoort tot de accessoires. De sjaal kan je op veel verschillende manieren dragen. Zowel in de winter als in de zomer kan je een sjaal dragen. In de winter heb je vaak een dikkere sjaal om je nek maar in de zomer kan je een sjaal op een hele andere manier inzetten. Wat dacht je van een sjaal om je hoofd, tas of pols? Daarnaast kan je natuurlijk ook een zijden sjaaltje dragen om binnen je outfit compleet te maken.

Daarnaast behoort een riem ook tot de categorie accessoires. Ieder persoon doet er goed aan om een riem te gebruiken. De primaire functie van een riem is om de broek omhoog te houden. Dit zorgt ervoor dat je broek niet afzakt en altijd lekker zit. Maar naast deze functie is de riem ook steeds meer een accessoire geworden om je outfit compleet te maken. Een riem hoeft niet alleen aan een broek gelinkt te worden. Hoe leuk is een riem bij een iets wijder jurkje? De riem zorgt dan voor wat meer taille.

Haaraccessoires

De nieuwe trend onder de accessoires zijn de haaraccessoires. De functie van een haaraccessoire is om het kapsel in model te brengen of te houden. Maar net als bij de riem kan een haaraccessoire ook de outfit compleet maken. De parelknip is een opvallend klipje in je haar en kan perfect gebruikt worden als een elegante accessoires. Daarnaast blijft de haarband altijd in trek als haaraccessoire.

Tot slot is de zonnebril ook een absolute accessoire. Een zonnebril draag je natuurlijk omdat het handig is tegen de zon. De zonnebril beschermt je tegen de Uv-stralen, zodat het hoornvlies en de ooglens niet beschadigd worden. Als je ogen beschadigd worden, kan je last krijgen van rode of pijnlijke ogen. Daarnaast maakt een zonnebril ook een outfit compleet. En last but not least; door een zonnebril ziet alles er zoveel zonniger uit.

Een zonnebril heb je in verschillende vormen. Je hebt onder andere de keuze uit ronde, vierkanten en ovale zonnebrillen. Dan heb je nog de keuze uit de kleur van de glazen. Sommige kleuren hebben ook nog een bepaalde functie. Bruine glazen zorgen voor verminderd zonlicht maar veranderen wel de kleuren. De grijze glazen verminderen de felheid van het zonlicht maar de kleuren blijven hetzelfde.

Tot slot heb je ook nog de keuze uit de maat van de zonnebril en de dikte van de pootjes. Kies het model dat bij jouw vorm hoofd past en een zonnebril die bij verschillende stijlen past. Dan kan je de zonnebril jarenlang gebruiken.


Achteraf Betalen