fbpx

Potjes

In de eerste jaren maakt je baby al vele ontwikkelingen door. Een van die ontwikkelingen heeft betrekking op het plasgedrag. Na verloop van tijd zijn de luiers namelijk niet meer nodig. Nee, je baby is de luiers dan min of meer ontgroeit. En wat ga je dan doen? Juist. Dan koop je een handig plaspotje. Een plaspotje stelt jouw baby in staat om op de juiste manier te plassen. Je hebt niet meer te maken met vieze luiers; hoe prettig is dat?

Ons assortiment

Steeds meer fabrikanten komen met verschillende soorten babypotjes op de markt. Zo bestaan er tegenwoordig ook babypotjes die je baby kunnen helpen om zindelijk te worden. Ook zijn de plaspotjes in leuke vormen ontworpen of staan bijvoorbeeld afbeeldingen van Mickey Mouse op het plaspotje. Geen één plaspotje is in ieder geval hetzelfde. In ons assortiment vind je dan ook vele verschillende soorten plaspotjes terug.

Redenen om potjes bij babynow.nl aan te schaffen

Het mag duidelijk zijn dat een plaspotje voor elke ouder onmisbaar is. Maar, waarom zou je deze dan bij babynow.nl aanschaffen? Dat heeft te maken met de drie voordelen die wij bieden:

– Uitgebreid assortiment
– Hoge kwaliteit
– Gunstige prijzen

Wij zijn in staat om kwalitatief hoogwaardige potjes tegen voordelige prijzen aan te bieden. Wat wens je nog meer?

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Is het tijd om een plaspotje voor je baby aan te schaffen? Dan heb je bij ons in ieder geval voldoende keus. Vergelijk alle soorten plaspotjes met elkaar en schaf uiteindelijk je gewenste plaspotje aan. Kan je wel wat hulp gebruiken bij je zoektocht? Maak gebruik van de filterfunctie en vergemakkelijk de zoektocht naar het gewenste plaspotje.


Achteraf Betalen