fbpx

TV op afbetaling

Misschien wel een van de duurste aankopen die je zult doen voor je huis, de TV. Een TV op afbetaling kopen kan dan een goed alternatief zijn. Maar hoe doe je dat nou precies? Waar begin je?

Het begint bij uitzoeken wat voor een soort model je wilt hebben. Een winkel vinden waar je in termijnen kunt betalen is leuk, maar het gaat er uiteindelijk om dat je jouw droomtoestel uiteindelijk op je meubel kunt zetten of aan je muur kunt hangen. Niet elke TV is namelijk gelijk.

”TV, the best friend of modern life

Doe daarom eerst goed onderzoek naar welk soort TV en welk formaat bij jou en je huishouden past. De TV wordt ook wel de beste vriend van het moderne leven genoemd. En dat is nu misschien nog wel meer waar dan ooit. Niet alleen je TV-programma’s kun je erop kijken maar er zijn ondertussen ook steeds meer mogelijkheden om on-demand te kijken naar apps als youtube en netflix. Ook Pathe thuis en de vele film kanalen op je provider netwerk zorgen ervoor dat je niet meer naar de bioscoop hoeft, mits je thuis natuurlijk ook een goed scherm hebt hangen.

BCC kent een groot aanbod aan TV’s van groot tot klein en met 3D functie of zelfs Smart TV’s. Als je wel eens bij een van hun winkels binnen bent geweest dan weet je dat er zó veel verschillende merken en modellen zijn dat een keuze soms moeilijk is. Daarom kan BCC je ook helpen met een goed advies en ook via de website natuurlijk:

Een aantal zaken waar je terecht kun hebben we voor je opgezocht. Deze leveren altijd goede service en een uitgebreid retourrecht. Veilig bestellen en het kopen van je TV op afbetaling is dus nog maar een paar klikken verwijderd. Doe je onderzoek en koop je toestel op afbetaling.

Een televisie is er tegenwoordig al van “klein” tot groot formaat. Hoewel de kleinere televisies van nu al veel groter zijn dan de grotere televisies van vroeger. Nog nooit hebben ze zo’n groot onderdeel uitgemaakt van het huishouden als het heden, en dat komt omdat je er niet meer alleen TV op kijkt.

Ook NetFlix kijken hoort er tegenwoordig bij. Je lievelingsseries maar ook natuurlijk af en toe een vette film. En om die films goed te kunnen kijken thuis heb je best een televisie van formaat nodig. Een Televisie kopen op afbetaling kan dan de oplossing bieden, je rekent hem dan namelijk later pas af.

Het wordt steeds minder naar de bioscoop gaan en steeds meer thuis kijken. De nieuwe televisies zijn groter, scherper en helderder dan ooit. Met de 4K televisies kun je het al bijna niet meer van echt onderscheiden, en veel scherper nog dan Imax.

Een televisie op afbetaling, is het mogelijk?

Uiteraard is het mogelijk. Een televisie op afbetaling, daarmee ligt een nieuw toestel al binnen handbereik. Maar waar kun je deze dan kopen?


Achteraf Betalen