fbpx

Wat heb je zeker nodig als je een baby krijgt?

Ben je in verwachting of is jouw vrouw in verwachting? Dan staan jullie voor een spannende tijd. Het krijgen van een baby is namelijk niet alleen onwijs leuk, maar brengt ook de nodige uitdagingen met zich mee. Je stelt jouw gehele leven opeens in het teken van een baby, waardoor je bijvoorbeeld veel verantwoordelijkheid gaat dragen. Op het moment dat het niet goed met jouw baby gaat, gaat het hoogstwaarschijnlijk ook niet goed met jou.

Mocht je binnenkort een baby krijgen, is het onwijs belangrijk om de juiste voorbereidingen te treffen. Je moet namelijk de nodige producten in huis gaan halen, je moet met de nodige zaken rekening gaan houden en je moet dus zeker het nodige geld uit gaan geven. Heb je niet zo’n breed budget of wil je het liever allemaal zo goedkoop mogelijk houden? Dat is mogelijk als je via avaressa.com de spulletjes voor jouw baby aan gaat schaffen.

In ons assortiment vind je namelijk allerlei spulletjes voor baby tegen bodemprijzen. Wij willen het graag voor alle (toekomstige) ouders leuk maken om nieuwe spulletjes te kopen. Dat kunnen we alleen voor elkaar krijgen door de meest gunstige prijzen te hanteren; dat is dan ook precies wat we doen!

In dit artikel geven we antwoord op de vraag ‘Wat heb je nodig voor een baby?’. Zeker als je voor het eerst een baby krijgt, ben je hoogstwaarschijnlijk een beetje zoekende. Je weet niet zo goed wat je kunt verwachten en je weet ook niet zo goed welke spulletjes je sowieso nodig hebt. Nou, in dit artikel vind je daar een passend antwoord op!

Een complete babykamer

Allereerst willen wij je adviseren om voor een complete babykamer te zorgen. In een complete babykamer staat onder meer een box, een commode/ledikant en een kast. In deze kast kan je verschillende spulletjes opbergen, waaronder de luiers, de kleding en aanverwante spulletjes. In de box kan jouw baby elke nacht (hopelijk) lekker slapen, terwijl je de luiers van jouw baby perfect op de commode/ledikant kunt verschonen.

Deze drie meubelstukken zijn eigenlijk onmisbaar in elke babykamer. Indien gewenst kan je uiteraard ook voor een andere samenstelling kiezen. Mocht je een grote kamer tot de beschikking hebben, kan je het uiteraard ook groots aanpakken. Dit is wel afhankelijk van de ruimte & het budget waar je de beschikking over hebt.

Speelgoed

Daarnaast willen wij je adviseren om het nodige speelgoed in huis te halen. Speelgoed is niet alleen erg vermakelijk voor jouw baby, maar is ook nog eens leerzaam. Met behulp van speelgoed is elke baby in staat om bepaalde vaardigheden te verbeteren. Zo weet jouw baby een betere motoriek te verkrijgen door speelgoed en kan jouw baby bijvoorbeeld ook meer ruimtelijk inzicht verkrijgen.

Onder aan de streep is de aanschaf van speelgoed óók onmisbaar voor elke baby. Is jouw baby veel aan het huilen en ben je dat een beetje zat? Dan kan je het lievelingsspeelgoed aan jouw baby geven, waardoor hij/zij al snel weer stil is.

Kleding

Het aanschaffen van kleding voor een baby is wellicht de leukste bezigheid ooit. Het uitkiezen van babykleding is onwijs leuk om te doen en je straalt vervolgens van geluk als je jouw baby er leuk bij ziet liggen. Mocht je nog geen babykleding hebben, is het aan te raden om snel in actie te komen. Je moet namelijk over de nodige kledingstukken gaan beschikken, aangezien je jouw baby op een comfortabele en warme wijze aan moet gaan kleden. Wij willen je aanraden om in ieder geval voor de volgende kledingstukken te zorgen:

  • Sokjes
  • Mutsjes
  • Rompertjes
  • Vestjes
  • Jasjes
  • Shirtjes
  • Broekjes
  • Babypakjes

Hoeveel stuks je per kledingstuk aan gaat schaffen, is afhankelijk van jouw eigen voorkeuren. Wij kunnen je in ieder geval aanraden om zeker 6 rompertjes en meerdere paren sokjes aan te schaffen. Dit zijn zeker in de eerste levensmaanden de belangrijkste kledingstukken voor jouw baby.

Verzorgingsproducten

Uiteraard moet je ook de nodige verzorgingsproducten voor jouw kleine wonder aan gaan schaffen. Je kunt hierbij denken aan luiers, maar ook aan spuugdoekjes, een haarborstel, was gel, shampoo, een thermometer, een badcape en uiteraard ook een klein badje. Verder is het aan te raden om babyolie aan te schaffen, om billendoekjes in huis te halen en om een grote hoeveelheid luiers in te slaan.

Wist je dat een baby behoorlijk veel luiers per dag verbruikt? Hoeveel luiers een baby exact per dag verbruikt, kan je in ons artikel ‘Hoeveel luiers verbruikt een baby per dag?’ lezen. In dat artikel geven wij antwoord op die uitgebreide vraag. Mocht je jezelf de vraag stellen ‘Wat heb je nodig voor een baby?’, is de kans groot dat je direct aan luiers denkt. Logisch, aangezien luiers onwijs belangrijk voor een baby zijn.

Onderweg

Ook voor onderweg moet je de nodige spullen in huis gaan halen. Je kunt hierbij denken aan een kinderwagen/buggy, aan een autostoeltje en aan een luiertas. Deze spulletjes heb je nodig om jouw kind op een veilige en aangename manier mee te kunnen nemen. Noodzakelijk als je bijvoorbeeld op bezoek bij vrienden gaat, op bezoek bij je ouders gaat of met jouw partner en baby een dagje weg gaat.

Leuke extra spulletjes

In dit artikel hebben we het antwoord gegeven op de vraag ‘Wat heb je nodig voor een baby?’. Het lastige van deze vraag is echter dat het antwoord onwijs uitgebreid is. Je hebt hierboven zoal kunnen lezen wat je écht in huis moet halen, maar er zijn uiteraard nog véél meer zaken die het aankopen meer dan waard zijn. Hierbij kan je denken aan hulpmiddelen voor de borstvoeding, aan een wipstoeltje voor in huis, aan een flessenwarmer, aan warme kleedjes en aan slaapzakjes/dekentjes. Dit zijn slechts enkele voorbeelden van spulletjes die óók absoluut van pas komen.

Ons advies is dan ook om dit artikel goed op te volgen en vervolgens ons gehele assortiment te bekijken. Je komt dan ongetwijfeld nog meer spulletjes tegen die je voor jouw baby aan wilt gaan schaffen!


Achteraf Betalen