fbpx

Wat is het leukste baby speelgoed?

De eerste levensmaanden van een baby is een onwijs leuke periode om mee te maken. Behalve de slapeloze nachten kan je namelijk oprecht genieten van je baby. Je ziet hem/haar groeien, je ziet hem/haar steeds meer dingen ondernemen en je ziet hem/haar zichzelf steeds meer gaan vermaken. Uiteraard kan jij ervoor zorgen dat jouw baby zich op de beste manier kunt vermaken. Hoe je dat doet? Door het juiste speelgoed te kopen. Op onze website heb je de keus uit een uitgebreid assortiment van speelgoed. Maar, welk speelgoed is nou geschikt voor een baby? Wat is bijvoorbeeld het beste baby speelgoed voor een 6 maanden oude baby? In dit artikel hebben wij het leukste speelgoed voor een baby op een rijtje gezet. We bespreken daarbij waarom het speelgoed zo leuk is en waar je op moet letten bij het kopen van het speelgoed. Door het juiste speelgoed voor je kind in huis te halen, weet je zeker dat hij/zij zich op een prima manier kan vermaken. Bovendien zorgt veel speelgoed ook nog voor educatief vermaak.

Bijtringen

Als je baby enkele maandjes oud is, begint het gebit door te komen. Dit kan soms ietwat vervelend voor je baby zijn, waardoor het interessant is om eens naar een bijtring te kijken. Een bijtring zorgt ervoor dat het tandvlees soepeler wordt, waardoor de tandjes makkelijk door kunnen komen. Bovendien zorg je er met een bijtring voor dat je baby zich op een prima manier kan vermaken. Wellicht ga je je er nog over verbazen, maar een baby kan moeiteloos uren op een bijtring bijten en sabbelen. Dit stukje speelgoed levert dus niet alleen vermaak op, maar werkt ook nog eens pijnverzachtend tijdens het doorkomen van de eerste tandjes.

Rammelaars

Hoeveel kinderen hebben vroeger niet met een rammelaar in hun box gelegen? Wij durven te beweren dat nagenoeg elk kind ooit een rammelaar heeft gehad. Ook voor jouw baby is het, om meerdere redenen, aan te raden om een rammelaar aan te schaffen. Een rammelaar levert het gewenste vermaak voor je baby op, terwijl hij/zij hiermee ook zijn/haar grove motoriek kunt ontwikkelen. Bijkomend voordeel is dat de rammelaars een leuk geluidje maken, waar je baby ongetwijfeld door gaat glimlachen.

Als je in ons webshop naar het aanbod van rammelaars kijkt, zie je dat het aanbod behoorlijk gevarieerd is. Je hebt de keus uit verschillende soorten en maten. Bekijk daarom op je gemakje het aanbod, vergelijk de verschillende rammelaars en schaf uiteindelijk de gewenste rammelaar aan. In onze ogen is dit één van de het leukste speelgoed voor een baby van 6 maanden.

Muziekdoosjes

Wat maakt een baby gelukkiger dan een leuk geluidje? Hoogstwaarschijnlijk niet heel veel zaken. Baby’s houden op de één of andere manier van geluid; dat zie je ook bij de hierboven genoemde rammelaars. Als je jouw baby op een ideale manier wilt vermaken, is een muziekdoosje ook een prima optie. Je baby kan urenlang naar de dansende figuurtjes kijken en ondertussen genieten van de vrolijke klanken. Het aanbod van muziekdoosjes is bovendien onwijs uitgebreid, waardoor je ook voldoende keus hebt wat betreft het design van deze doosjes. Een muziekdoosje kan je op verschillende manieren en plekken ophangen, zodat je baby bijvoorbeeld ook in de babybox kunt genieten van de leuke klanken en de dansende figuurtjes.

Muziekmobiel

In het verlengde van de hierboven beschreven muziekdoosjes kunnen wij ook de muziekmobielen van harte aanraden. Ook dit speelgoed is onwijs populair bij baby’s en ook dat is niet zonder reden. De muziekmobiel zorgt ervoor dat je baby vrolijk wordt, dat je baby gaat lachen en ook dat je baby rustig wordt. Veel ouders gebruiken een muziekmobiel daarom ook bij het in slaap laten vallen van de baby. De rustgevende klanken werken simpelweg onwijs goed bij een baby.

Naar welk van bovengenoemd speelgoed gaat jouw voorkeur uit? Het genoemde speelgoed in dit artikel is stuk voor stuk in onze webshop verkrijgbaar. Neem gerust een kijkje in de categorie ‘Speelgoed’ en vergelijk al het speelgoed met elkaar. Door het juiste speelgoed te kopen, weet jij je baby in ieder geval op een prima manier te vermaken!

De leukste Woezel en Pip cadeautjes voor baby’s

In de producten voor baby’s zijn vaak bepaalde trends te zien. Deze trends hebben soms te maken met tv programma’s die populair zijn of bepaalde, populaire personages. Een typerend voorbeeld daarvan zijn Woezel en Pip. Deze twee personages zijn onwijs populair, maar zijn dat al geruime tijd. Het is daardoor niet helemaal terecht om deze personages als een trend af te schilderen. Het is wellicht beter om deze personages te omschrijven als een blijvende populariteit.

Wil jij jouw baby ook laten genieten van deze leuke personages? Of wil je wellicht voor jouw kleine neefje of nichtje een leuk cadeau kopen? Of ben je op zoek naar een leuk cadeau voor de babyshower van één van je vriendinnen? In al deze gevallen is het absoluut interessant om eens naar het Woezel en Pip assortiment te kijken. In dit artikel laten we jou graag nader kennis maken met dit uitgebreide assortiment. We bespreken uit welke cadeautjes je zoal kunt kiezen én wat de allerleukste cadeautjes voor een baby zijn. Met de cadeautjes uit dit artikel weet je één ding zeker: een baby gaat hier onwijs blij mee zijn. Ben je benieuwd geworden? Lees het artikel zeker even door en schaf nadien het Woezel en Pip cadeautje direct via onze webshop aan.

Wie zijn Woezel en Pip?

Om het artikel op een waardige manier te starten, is een korte toelichting over Woezel en Pip wel op zijn plaats. Wellicht weet jij namelijk helemaal niet wie deze personages nou zijn. Woezel en Pip zijn twee vrolijke hondjes die samen allerlei leuke avonturen beleven. Deze twee hondjes zijn vrienden van elkaar en vinden hun oorsprong in kinderboeken. Deze kinderboeken zijn onwijs populair gebleken, waarna verschillende fabrikanten gezorgd hebben voor meerdere producten van Woezel en Pip. Ook die producten zijn onwijs populair gebleken, aangezien het assortiment keer op keer verder uitgebreid is. Dat is dan ook terug te zien in het huidige assortiment. In onze ogen zijn de onderstaande Woezel en Pip producten de allerleukste cadeautjes voor een baby.

Woezel en Pip knuffel

Ja, een knuffel mag uiteraard niet ontbreken. De knuffel van Woezel en Pip is absoluut een onwijs leuk idee voor zowel jongens als meisjes. De knuffels zijn bovendien in verschillende varianten en formaten verkrijgbaar. Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een knuffel van Woezel met een lengte van 19 centimeter of voor een knuffel van Pip met een lengte van 19 centimeter. Deze knuffels zijn ook in grotere afmetingen verkrijgbaar, bijvoorbeeld van 28 centimeter.

Ook de bekende buurpoes uit de serie heeft een eigen knuffel. Ook die knuffel is onwijs schattig en is dus een ware aanvulling voor de knuffelcollectie van alle baby’s. In onze ogen is dit één van de leukste cadeaus omdat je hier bijna niet mee de mist in kan gaan. Alle baby’s zijn immers dol op knuffels en veel jonge kinderen zijn ook dol op Woezel en Pip. Als je een dergelijke knuffel aan een baby geeft, weet je dus zeker dat deze jarenlang in het bed van de baby blijft liggen!

Activiteiten kubus

Als een baby iets ouder begint te worden, gaat hij/zij vanzelf nieuwe dingen aanleren. Om dat proces te bespoedigen, kan je voor deze Woezel & Pip activiteiten kubus kiezen. Met deze kubus kan een baby zich urenlang vermaken en ondertussen ook nog het één en ander leren. Dit stukje speelgoed valt volledig in de noemer ‘leerzaam én leuk’. Onder meer ringen, een spiegeltje en labels zorgen ervoor dat een kind op een spelenderwijs zijn/haar zintuigen kan ontwikkelen. Absoluut een aanrader dus en onwijs leuk om als cadeau te geven!

Rammelaar

Tot slot kan een rammelaar ook niet ontbreken. Een Woezel & Pip rammelaar is voor elke baby een leuk cadeau. Deze rammelaar is makkelijk vast te houden. Als iemand met de rammelaar gaat bewegen, komen er bovendien allerlei leuke geluidjes uit de rammelaar. Deze geluidjes zorgen direct voor een glimlach op het gezicht van een baby. Ook deze rammelaar van Woezel en Pip is dus een onwijs leuk cadeau voor een baby.


Achteraf Betalen