fbpx

Wat zijn de voordelen van de Luvion Essential babyfoon?

Als je de kersverse ouder van een baby bent, moet je verschillende hulpmiddelen en producten in huis halen. Of beter gezegd; dit moet je eigenlijk al doen als je nog niet bevallen bent. Je hebt dan voldoende tijd om alle hulpmiddelen in huis te gaan halen, zodat je goed voorbereid bent op de komst van jouw kleine wonder.

Eén van de producten c.q. hulpmiddelen die je absoluut nodig hebt, is een babyfoon. Een babyfoon is onwijs handig te noemen, maar zorgt ook nog eens voor de gewenste veiligheid in jouw huis. Je hebt immers altijd zicht op jouw baby, terwijl je niet continue in dezelfde ruimte hoeft te zijn. Uiteraard is het niet aan te raden om jouw baby vaak alleen te laten, maar als jouw baby in de box aan het slapen is, kan dat uiteraard wel probleemloos. Of nou ja; dat kan probleemloos als je voor een hoogwaardige babyfoon zorgt.

Ben je nog op zoek naar een nieuwe babyfoon? Voor de aanschaf van de beste babyfoon ben je bij Babynow.nl in ieder geval aan het juiste adres. Wij bieden namelijk een uitgebreid assortiment van babyfoons aan, waarbij wij alleen maar babyfoons van gerenommeerde merken aanbieden. Met de aanschaf van één van de babyfoons uit ons assortiment doe je dus zéker een verstandige aankoop.

Maar, wat is nou de beste babyfoon? Uit ervaring weten wij dat behoorlijk veel ouders zweren bij de Luvion Essential babyfoon. De Luvion Essential babyfoon is vrij populair te noemen en dat heeft uiteraard ook meerdere redenen. In dit artikel bespreken wij graag wat de voordelen van Luvion Essential babyfoon zijn, zodat jij je op de juiste manier kunt verdiepen in het huidige aanbod. Als wij je alvast van één vrijblijvende tip mogen voorzien; kijk zéker eens naar deze babyfoon. Deze babyfoon van het gekende merk Luvion brengt namelijk absoluut meerdere voordelen met zich mee. Wij informeren je in dit artikel graag uitgebreid over deze verschillende voordelen!

Inclusief nachtfunctie

Eén van de voordelen van de Luvion Essential babyfoon is terug te vinden in de aanwezige nachtfunctie. Je koopt een babyfoon namelijk niet alleen voor overdag, maar óók zeker voor in de avond en in de nacht. Dankzij de nachtfunctie van deze babyfoon geniet je óók in donkere ruimtes van een haarscherp beeld.

Je hebt hierdoor óók in de nacht perfect zicht op jouw baby. Mocht er onverhoopt iets aan de hand zijn, zie je dat haarscherp via het beeld van de babyfoon. Met dank aan deze nachtfunctie kan je al met al jouw baby perfect in de gaten houden, ongeacht hoeveel licht er in de babykamer aanwezig is.

Hebben veel andere babyfoons ook een nachtfunctie? Ja, veel babyfoons wel, maar niet alle nachtfuncties werken dusdanig goed als bij de Luvion Essential babyfoon het geval is. Alleen de aanwezigheid van deze functie is dus niet het enige voordeel, maar óók de scherpte van deze nachtfunctie. Dankzij deze nachtfunctie heb je al met al altijd het beste zicht op jouw baby, ongeacht hoe donker het in de kamer van jouw baby is!

Inclusief terugspreekfunctie

Hoor je jouw baby krijsen? Of zie je wellicht dat jouw baby rechtop in zijn/haar box staat? Wellicht is het dan een idee om even iets tegen hem/haar te zeggen. Je kunt daarvoor gebruik maken van de terugspreekfunctie van deze babyfoon. Met dank aan deze terugspreekfunctie is het mogelijk om tegen jouw baby te praten, waardoor je jouw baby ook gerust kunt stellen.

Voor het geruststellen van jouw baby hoef je dus niet ín de ruimte van jouw baby te zijn. Nee, als jij in bijvoorbeeld de keuken of in de woonkamer staat, kan je alsnog terug jouw baby spreken. Ook deze terugspreekfunctie spreekt ons erg aan, aangezien niet bijster veel babyfoons een dergelijke functie hebben.

Prima samenstelling

Verder zijn we ook zeer te spreken over de samenstelling van de Luvion Essential babyfoon. Deze babyfoon bestaat namelijk uit twee verschillende onderdelen; een haarscherpe camera en een duidelijke babyfoon. Deze babyfoon toont het beeld van de camera perfect, terwijl de babyfoon ook nog een prima functionerende microfoon heeft. Onder meer dankzij deze microfoon is de hierboven aangehaalde terugspreekfunctie mogelijk.

Heb je niet genoeg aan één camera? Dan kan je ook nog voor een variant kiezen met twee camera’s. In dat geval ben je nóg beter in staat om jouw baby in de gaten te houden. Heb je wellicht een tweeling gekregen? Dan is ook deze variant met twee camera’s zeer interessant, aangezien je daarmee probleemloos jouw twee kinderen in de gaten houdt.

Interessant geprijsd

Als je binnenkort een kersverse baby verwacht, moet je rekening gaan houden met de nodige kostenposten. Het is namelijk absoluut niet goedkoop om een baby groot te brengen. Gelukkig valt de aanschafprijs van deze Luvion Essential heel erg mee. Voor de variant met 1 camera betaal je een bedrag van slechts 149 euro. Voor dat relatief lage bedrag krijg je dus een geweldig functionerende babyfoon, inclusief bovengenoemde voordelen en eigenschappen.

Mocht je voor de variant met twee camera’s kiezen, moet je een bedrag van 245 euro betalen. Ook dat is dus niet bijster veel te noemen. Onder aan de streep kunnen we dan ook één ding concluderen; de prijs-kwaliteitsverhouding van de Luvion Essential babyfoon is zéér gunstig.

Dankzij bovengenoemde voordelen is het in ieder geval zeer interessant om de Luvion Essential babyfoon aan te schaffen. Je hoeft er niet al te veel voor te betalen, je geniet van meerdere handige functies en je geniet bovenal van een haarscherp beeld. Met name dankzij het beeld – in combinatie met bijvoorbeeld de nachtfunctie en de terugspreekfunctie – kan je perfect jouw baby in de gaten houden. Je hoeft daarvoor niet in dezelfde ruimte te zijn en je hoeft dus ook niet elke minuut bij jouw baby te gaan kijken. Dankzij de Luvion Essential babyfoon kan je jouw baby op de perfecte manier in de gaten houden, waardoor je je nooit meer zorgen over jouw baby hoeft te maken!


Achteraf Betalen