fbpx

Welke basics mogen in de kledingkast van jouw zoon/dochter niet ontbreken?

Vind je het zo leuk om dagelijks je zoontje aan te kleden? Dan heb je ongetwijfeld een behoorlijk uitgebreide kledingkast. Je kunt bij een jongen namelijk prima variëren wat betreft de kleding. Toch zijn er enkele kledingstukken die eigenlijk in geen enkele kledingkast mogen ontbreken. In dit blog hebben wij de basics uiteengezet die eigenlijk in de kledingkast van elke jongen aanwezig moeten zijn.

Sneakers

Sneakers zijn tegenwoordig de meest gedragen schoenen. Dat geldt voor zowel volwassenen als voor jongeren en kinderen. Wil je jouw zoontje er stoer uit laten zien? Wil je dat jouw zoontje een perfecte ondersteuning heeft? Dan zit je gegoten met sneakers. Deze schoenen zien er stoer uit en lopen bovendien bijzonder lekker.

Joggingsbroeken

Jongens vinden het heerlijk om te ravotten óf om lekker op de bank te liggen. In beide gevallen komt een joggingsbroek prima van pas. Dat geldt ook voor de situatie waarin jouw zoontje naar bijvoorbeeld de voetbal- of hockeyvereniging gaat. Ook als je met jouw zoontje naar zwemles gaat, is een joggingsbroek een ideale broek. Kortom: een joggingsbroek kan jouw zoon in ontzettend veel situaties dragen en is uiterst comfortabel.

T-shirts

Veel jongens lopen het liefste in T-shirts. Dit kledingstuk zit comfortabel, is niet al te warm en past prima in combinatie met allerlei soorten broeken. Ons advies is dan ook om meerdere, prettige T-shirts aan te schaffen. Deze T-shirts hebben bovendien allemaal een uniek design en unieke kleuren, waardoor je veel kunt gaan combineren. Uiteraard is het ook mogelijk om voor een effen basic T-shirt te gaan. In dat geval kan jouw zoontje het T-shirt dragen onder een trui, een vest, een sweater of een hoodie.

Welke basics horen in de kledingkast van jouw dochter?

Ben je de trotse ouder van een dochter? Dan sta je voor een leuke uitdaging! Op het gebied van kleding, schoenen en accessoires heb je namelijk ontzettend veel keus. Meisjes kunnen allerlei soorten kleren aantrekken, variërend van een stoere broek tot aan een stijlvolle jurk. In dit artikel willen we jou graag enkele basics voorschotelen. Deze basics kunnen eigenlijk niet ontbreken in de kledingkast van jouw dochter.

Hemdjes

Draagt jouw dochter graag een trui, een sweater of een hoodie? In alle gevallen is het aan te raden om een hemdje te dragen. Een dergelijk hemdje zorgt voor voldoende warmte en zit ook nog eens ontzettend lekker. Je kunt jouw dochter een dergelijk hemdje uiteraard ook ’s nachts laten dragen.

Singlets

De singlets passen eigenlijk precies in het straatje van de hierboven beschreven hemdjes. Met de singlets heeft jouw dochter het ook lekker warm, terwijl de singlets ook bijzonder prettig zitten. Bovendien kan jouw dochter de singlets los in de zomer dragen en in combinatie met bijvoorbeeld een trui in de winter.

Haaraccessoires

De meeste jonge meisjes hebben fraai, lang haar. Dit lange haar moet uiteraard wel elke dag in het juiste model gestoken worden. Dat kan met behulp van haaraccessoires. Denk hierbij aan speldjes, elastiekjes en klipjes. Ons advies is om voldoende haaraccessoires in huis te hebben.

Joggingsbroeken

Vind je het heerlijk om ’s avonds languit op de bank met je dochter naar een filmpje te kijken? Dan is het prettig als jullie beide op dergelijke momenten comfortabele kleding aanhebben. We kunnen dan ook absoluut aanraden om een joggingsbroek voor je dochter aan te schaffen. Een dergelijke broek komt uiteraard ook van pas als jouw dochter naar een sportvereniging en/of zwemles moet. Een joggingsbroek zit uiterst comfortabel en zorgt hierdoor voor een relaxed gevoel.

Wil je bovenstaande basics aanschaffen? Dan ben je bij avaressa aan het juiste adres!


Achteraf Betalen