fbpx

Welke items mogen in de kledingkast van je zoon niet ontbreken?

Op een gegeven moment komt de tijd dat jouw kinderen hun eigen kleding gaan uitzoeken maar zo lang dat moment er nog niet is, kan jij als ouder zijnde lekker op pad gaan om kleding te zoeken voor je kind. Geniet hier dan ook extra van want voor je het weet is deze tijd voorbij en mag je je als ouder zijnde niet meer met de kledingkeuze van je kind bemoeien.

In de huidige tijd is er ontzettend veel keuze op het gebied van kleding voor zowel volwassenen als kinderen. Daarbij komt dat er altijd een paar mode trends zijn die je voor een jaar kan kopen en die het jaar daarop dan eigenlijk niet meer leuk zijn. Daar tegenover staat natuurlijk dat voor zowel meisjes als jongens er een paar items zijn die in de huidige kledingkast absoluut niet mogen ontbreken. In dit artikel zoomen we in op de kledingkast van je zoon om aan te geven welke musthaves er op dit moment voor jongens zijn.

Strepen

De strepen op een kledingstuk kennen we natuurlijk al lange tijd maar ze komen weer helemaal terug in de huidige tijd. Dit geldt zeker voor jouw jongen. Het maakt niet zo zeer uit wat voor kledingstuk je hebt zolang er maar strepen op te vinden zijn. Een shirt met strepen is zowel in de winter als in de zomer hartstikke leuk. In de winter kan je kiezen voor een shirt met strepen en lange mouwen en in de zomer kan je kind dan een T-shirt aan met strepen.

Wil je het juist over een hele andere boeg gooien en écht opvallen? Dan is een broek met strepen ook een absolute aanrader. Dit kan je combineren met een simpel shirtje erop en de outfit is vrijwel direct af.

Spijkerjasje

Een ander kledingstuk wat niet meer mag ontbreken in de kledingkast van je zoon is een spijkerjasje. Wat is dit een ontzettend gaaf kledingstuk die je op zoveel manieren kan gebruiken. Een spijkerjasje kan je in de zomer daadwerkelijk als jas gebruik terwijl het in de winter juist als een soort vest kan fungeren. Ideaal als je een item het hele jaar door kan dragen en dat is een spijkerjasje zeker!

De uitstraling van een spijkerjasje is lekker eigenwijs en super stoer. Bij een jongen kan je het spijkerjasje combineren op een spijkerbroek; denim op denim. Daarnaast kan het natuurlijk ook op een witte, grijze of zwarte broek. Als je eenmaal in het bezit bent van een spijkerjasje dan is het combineren eindeloos.

Sneakers

Voor kinderen is er niks leukers dan lekker buitenspelen en ravotten. Dit is ideaal als zij sneakers of lekkere gympen aan hebben. Tegenwoordig kan je sneakers echt in alle soorten kleuren, printjes en prijsklasse vinden. Hierdoor is er voor iedereen wel wat en kan je je zoon hiermee heel blij maken.

Een sneaker kan je kindje ook dragen wanneer hij naar school gaat of juist op familiebezoek. Het voordeel van sneakers is dat deze zo goed en makkelijk aansluiten op de rest van de kleding. Het zijn niet voor niks tegenwoordig de meest gedragen schoenen.

Joggingsbroeken

Daarnaast is een joggingbroek een absolute musthave voor in de kledingkast van je zoon. Een joggingbroek heeft ook meerdere functies en kan jouw zoon vaak aan.

Als je zoon buiten gaat spelen kan hij een lekkere joggingbroek aan maar ook als jouw kind lekker op de bank zit dan is een joggingbroek ook ideaal. Naast deze momenten is een joggingbroek ook ideaal als je met je kind naar zwemles gaat bijvoorbeeld. Kortom, in veel situaties kan jouw zoon een joggingbroek dragen.

T-shirts

In de huidige tijd zie je steeds nieuwe soorten kledingstukken online of op straat voorbij komen maar dit maakt absoluut geen einde aan de bekende T-shirts. Dit kledingstuk is zo comfortabel dat elk kind een aantal basic T-shirts in zijn kast moet hebben.

Een T-shirt is niet alleen een kledingstuk dat lekker zit. Tegelijkertijd is het ontzettend goed te combineren en kan je ook dit kledingstuk het hele jaar doordragen. In de zomer heb je voldoende aan alleen een T-shirt terwijl je er in de winter juist een leuk vest overheen kan dragen.

Je kan een aantal T-shirts in basic kleuren aanschaffen maar tegenwoordig zijn er ook oneindig veel T-shirts te koop met verschillende soorten printjes en designs.

Vest

Een vest is ook een kledingstuk dat absoluut niet kan ontbreken in iemand zijn kledingkast dus ook niet in de kledingkast van jouw zoon. Van een simpel vest heb je er ook nooit genoeg.

Dit komt doordat je dit kledingstuk ook het hele jaar door kan dragen. In de zomer kan het fungeren als een soort jas en in de winter is het lekker om gewoon aan te hebben op de koude dagen.

Ook voor vesten geldt dat er in de huidige markt ontzettend veel soorten te koop zijn. Ze zijn er in basic kleuren maar ook met vrolijke printjes en knopen.

Spijkerbroek

Tot slot is er ook nog de spijkerbroek die je in de kast van je zoon moet hebben. Een spijkerbroek is in elk opzicht een goede broek. Deze broek kan je in verschillende kleuren kopen; een lichte spijkerbroek, een donkere spijkerbroek of juist een zwarte spijkerbroek. Bij deze soort broek is alles mogelijk!

Deze broek kan je in vrijwel alle situaties aan; bij het buitenspelen, bij een familiebezoek of als je zoon naar school gaat. Dat maakt het hebben van een spijkerbroek zo ideaal. Daarnaast is het ook heel makkelijk om andere kledingstukken met een spijkerbroek te combineren. Zoals eerder gezegd is het ook super gaaf wanneer je een spijkerjasje met een spijkerbroek combineert.


Achteraf Betalen