fbpx

Welke Stone Island truien zijn er voor kinderen?

In de wereld van de mode zijn er altijd bepaalde merken onwijs in trek. In de afgelopen jaren is die eer voor bijvoorbeeld Stone Island weggelegd. Dit merk levert modieuze, trendy en stoere kleding. Met name voor jongens en meisjes die een stoere uitstraling willen hebben, is de kleding van Stone Island geschikt.

De kleding van Stone Island is voor zowel volwassenen als voor kinderen geschikt. Zoals je van avaressa gewend bent, richten wij onze pijlen echter alleen op de kleding voor de kinderen. In dit artikel bespreken we dan ook nader de Stone Island truien voor kinderen. Deze truien zijn in verschillende varianten verkrijgbaar, waarbij we de belangrijkste varianten in dit artikel bespreken.

Stone Island Kids

Het merk heeft verscheidene kledingartikelen voor kinderen onder de naam Stone Island Kids uitgebracht. Het gaat hierbij om bijvoorbeeld sweaters, truien en shirtjes. Bij al deze producten zie je in ieder geval één aspect continue terug komen; het logo van Stone Island. Dit logo is behoorlijk opvallend en is op de borst of op de mouw gepositioneerd. Met name de positie op de mouw is kenmerkend voor het merk.

Bij de Stone Island truien zie je dan ook dat op de mouw het logo nadrukkelijk aanwezig is. Verder zijn deze truien in meerdere kleuren en varianten te gebruiken. Het ‘lastige’ hierbij is dat Stone Island de truien en de vesten onder dezelfde noemer schaart. Hoe dan ook; de truien van Stone Island voor kinderen zijn dus in meerdere varianten verkrijgbaar.

Truien van Stone Island

Bij het uitkiezen van de truien van de Stone Island moet je op enkele factoren letten. Allereerst speelt het design van de trui dus een grote rol. Hierbij valt op dat de meeste truien een vergelijkbaar design hebben. Je kunt wel bijvoorbeeld voor een trui kiezen met een borstzakje, met strepen op de mouw of met grote rits zakken in het buikgedeelte.

Daarnaast moet je dus ook uit de verschillende kleuren kiezen. Stone Island is bij het ontwerpen van de truien niet bang om opvallende kleuren te gebruiken. Je vindt onder andere rode, blauwe, gele en groene truien terug in het assortiment van Stone Island.

Let ook goed op de maat van de truien. Jouw kind groeit mogelijkerwijs nog bijzonder hard, waardoor het misschien handiger is om alvast een maatje te groot te kopen. De truien van Stone Island vallen over het algemeen redelijk ruim.

bij gebruik van een Stone Island trui kan je in ieder geval van een lange levensduur uitgaan. De truien zijn van een hoge kwaliteit; dat is onder andere bij de afwerking van de naden terug te zien. Ook gebruikt Stone Island hoogwaardige materialen voor de truien. Dat is echter ook terug te zien in de prijskaartjes van deze truien. De truien zijn alles behalve goedkoop te noemen, maar daar is de kwaliteit dan ook naar. Bovendien heeft Stone Island in de afgelopen jaren een behoorlijke naam op weten te bouwen. Met een Stone Island trui steelt jouw kind daarom absoluut de show!


Achteraf Betalen