fbpx

Wiegen

In een babykamer mag een wieg eigenlijk niet ontbreken. Nee, met een wieg kan je een comfortabele houding voor je baby verkrijgen. Bovendien valt een baby snel(ler) in slaap als hij/zij in een wieg ligt. De heen-en-weer-gaande beweging is namelijk bevorderlijk voor het slaappatroon van een baby. Schaf daarom direct een wiegje aan!

Ons assortiment

In ons assortiment vind je allerlei soorten wiegen terug. De wiegen hebben verschillende designs, verschillende kleuren en verschillende afmetingen. Hierbij willen we graag benadrukken dat alle wiegen uit ons assortiment voldoen aan de richtlijnen. Voor de babywiegen zijn namelijk specifieke richtlijnen opgesteld op het gebied van bijvoorbeeld veiligheid. Alle wiegen uit ons assortiment voldoen dan ook aan de richtlijnen voor bijvoorbeeld de minimale- en maximale afmetingen.

Redenen om wiegen bij babynow.nl aan te schaffen

De wiegen uit ons assortiment voldoen dus allemaal aan de Europese richtlijnen. Dat is eigenlijk al reden nummer één om je wieg bij babynow.nl aan te schaffen. Maar, dat is niet het enige. Nee, we zijn namelijk ook in staat om de wiegen tegen zeer gunstige prijzen aan te bieden. Tegelijkertijd zijn de wiegen wel van de hoogste kwaliteit, zodat je onder meer van een lange levensduur kunt genieten.

Waar gaat jouw keuze naar uit?

Wat voor wieg wens jij te hebben? Heb je al een duidelijk beeld van bijvoorbeeld het gewenste design? In ons assortiment kan je gemakkelijk allerlei soorten wiegen bekijken. Als je gebruik van de filterfunctie maakt, kan je bovendien snel en gemakkelijk jouw voorkeuren doorgeven. Bekijk ons assortiment en maak uiteindelijk de juiste keuze. Met een wieg zorg je ervoor dat je baby snel in slaapt valt. Prettig voor jou en voor je baby!


Achteraf Betalen