fbpx

Ze dacht dat niemand keek toen de camera haar op heterdaad betrapte

Op heterdaad betrapt

Laura zat tijdens de drukke ontbijtservice rustig mensen te kijken. Terwijl ze over haar kopje koffie heen keek, zag ze een scène die zich aan de ontbijtbalie ontvouwde en haar deed sputteren. Hoewel de andere gasten geen aandacht hadden voor wat de serveerster deed, zag zij het wel.

Maar nu ze haar betrapt had, had ze bewijs nodig. Ze nam in een oogwenk een besluit en haalde haar telefoon tevoorschijn.

Een onderbuikgevoel

Laura Wolf kwam regelmatig in The Waffle House, maar zoiets had ze nog nooit gezien. De serveerster deed iets met het eten van een oudere klant, en toen Laura besefte wat het was, was ze met stomheid geslagen.

De serveerster keek snel om zich heen of niemand keek en begon toen in het bord van de man te porren. Maar ze wist niet dat Laura alles had gezien.

Evoni

Op 18-jarige leeftijd was Evoni Williams al jaren serveerster in het La Marque Texas Waffle House. Ze werkte lange diensten en spaarde elke cent om haar collegegeld te betalen. Maar sommige dagen waren zwaar.

Evoni had nooit gedacht dat wat ze die dag deed zulke verstrekkende gevolgen zou hebben. En ze wist niet dat iemand elke beweging van haar in de gaten hield en opnam.


Achteraf Betalen