fbpx

Zijn broeken met gaten nog steeds in de mode?

Lange tijd zijn broeken met gaten echt in de mode geweest. Deze broeken brachten opeens een geheel andere uitstraling met zich mee en oogden zeer stoer. Zeker enkele jaren geleden liepen heel veel volwassen en heel veel kinderen in een broek met gaten. Is een dergelijke broek nog steeds in de mode? Op die vraag geven wij in dit artikel een pakkend antwoord.

Laten we alvast het volgende vooropstellen: persoonlijk vinden wij een broek met gaten bijzonder leuk om te zien. Tegelijkertijd zien wij ook de nadelen van een dergelijke broek in; dit is bijvoorbeeld niet een broek die je op koude dagen aantrekt. Ook is het niet een broek die je naar nette gelegenheden aan kunt doen. Een broek met gaten brengt namelijk vaak een ietwat stoere en slonzige uitstraling met zich mee. Een uitstraling die in het dagelijkse leven onwijs gaaf is, maar niet in alle gelegenheden goed tot zijn recht komt.

Wat ons betreft is het echter zeker aan te raden om een broek met gaten voor jouw zoon of dochter te kopen. Een dergelijke broek is nét iets anders dan een standaard spijkerbroek, waardoor je jouw kind ook een unieke uitstraling mee kunt geven. Wel is het dus goed om rekening te houden met de verschillende nadelen van een broek met gaten.

Een broek met gaten; nog steeds in de mode?

Wij kunnen op dit moment stellen dat een broek met gaten niet meer volledig in de mode is. Desalniettemin zien wij dat deze broek nog steeds populair is, aangezien een modetrend vaak toch wel enige jaren aanhoudt. De verwachting is echter wel dat de broeken met gaten in de komende jaren steeds minder populair is.

Op basis waarvan durven wij deze verwachting uit te spreken? Nou, dat doen wij voornamelijk op basis van het aanbod van de verschillende kledingmerken. Als wij naar het assortiment van de bekendste kledingmerken kijken, zien wij toch dat de focus meer komt te liggen op ‘hele’ broeken. Of beter gezegd; op broeken zonder gaten.

Tegelijkertijd zien we dat nog wel steeds meerdere merken zich op de broeken met gaten richten. Echter is deze focus wel een heel stuk minder dan bijvoorbeeld in 2018 en in 2019 het geval was. Ook dit is voor ons een duidelijk teken dat een broek met gaten eigenlijk niet meer in de mode is.

Kun je bij ons een broek met gaten kopen?

Ben jij specifiek voor jouw zoon of dochter op zoek naar een leuke broek met gaten? Dan kom je er al snel achter dat het aanbod steeds minder uitgebreid begint te worden. Dit komt dus puur doordat minder merken dergelijke broeken ontwerpen en fabriceren.

Een terechte vraag is dan ook of je een dergelijke broek nog bij ons kunt kopen. Ja, dat is zeker het geval. Daarbij moeten wij wel benadrukken dat wij slechts een handjevol broeken met gaten aanbieden. Eén van de broeken zie je in ieder geval aan de bovenkant van dit artikel; die broek kent niet alleen gaten, maar kent ook verschillende kleuren. Absoluut een gave en unieke broek om te zien!

Welke broeken zijn tegenwoordig populair?

Het mag duidelijk zijn: de broeken met gaten zijn eigenlijk over hun hoogtepunt heen. Zoals je wellicht van de mode gewend bent, volgen de trends elkaar in hoog tempo op. Dat is ook duidelijk terug te zien bij de huidige broekentrends.

Zo is het opvallend dat broeken met brede pijpen weer bij meisjes in de mode komen. Deze broeken met brede pijpen waren in de vorige eeuw bijzonder populair, maar verdwenen in de loop van deze eeuw eigenlijk uit het modebeeld. Verschillende merken hebben er echter voor gekozen om toch weer de broeken met brede pijpen op de markt te gaan brengen.

Daarnaast zien we dat bij jongens met name de skinny broeken in de mode zijn. Dit zijn broeken met behoorlijk strakke pijpen, waarbij je de broek met allerlei soorten schoenen perfect kunt combineren. Je moet echter wel rekening houden met het aan- en uitdoen van een skinny broek: dat gaat namelijk niet zo makkelijk als bij een normale spijkerbroek. Als je voor jouw zoontje een dergelijke broek aanschaft, moet je hem dus mogelijk af en toe even helpen.

Ook is het opvallend dat de joggingsbroeken meer en meer in de mode komen. Dit zijn niet langer broeken die je naar een sportvereniging of naar de sportschool aantrekt, maar het zijn ook broeken die je hedendaags in het dagelijkse leven kunt dragen. Een absoluut voordeel van dergelijke broeken is bovendien de ideale pasvorm; een dergelijke broek zit echt onwijs zacht en comfortabel voor jouw zoon of dochter.

Feit is dat je tegenwoordig dus de keus uit behoorlijk veel verschillende soorten broeken hebt. Al deze broeken zijn bovendien in allerlei soorten en maten verkrijgbaar, waardoor je dus altijd wel een geschikte broek voor jouw zoon of dochter kunt vinden. Maar, hoe vind je nou de beste broek? Dat vertellen we je graag in het kort hieronder.

Hoe kun je de beste broek voor jouw zoon of dochter vinden?

Wil je graag een nieuwe broek voor jouw zoon of dochter aanschaffen? Dan is ons advies om eerst te bepalen wat jouw wensen precies zijn. Hoe moet de broek er bijvoorbeeld uit komen te zien? Hoe lang moeten de broekspijpen zijn? Van welk materiaal moet de broek vervaardigd zijn? Wil je een broek met gaten of wil je juist een stijlvolle broek? En hoeveel geld wil je aan de nieuwe broek voor jouw zoon of dochter uitgeven?

Dit zijn stuk voor stuk vragen waar je voor jezelf een passend antwoord op moet zien te vinden. Heb je duidelijk in beeld gebracht naar wat voor soort broek jij op zoek bent? Dan kun je via avaressa makkelijk en snel op zoek naar de gewenste broek gaan. Maak daarbij gebruik van de filters aan de linkerkant, zodat je nóg sneller de gewenste broek kunt vinden. Vervolgens schaf je deze broek veilig, snel en goedkoop via onze website aan!


Achteraf Betalen