fbpx

Senseo achteraf betalen

Senseo achteraf betalen

Philips is de grote uitvinder van de koffiepadmachine. Met het populaire Senseo koffieapparaat van Philips, kan je met één druk op de knop heerlijke koffie maken met een mooi laagje crème erop. Er zijn verschillende Philips Senseo apparaten te koop, ieder met weer andere eigenschappen. De Senseo Switch bijvoorbeeld, kan een behoorlijk grote kan filterkoffie zetten, met de Philips Senseo Select kan je de sterkte van de smaak mooi regelen en de Latte Duo heeft weer een melkopschuimer. Kortom, er is een ruime keuze in Senseo’s. Wist je dat je bij verschillende online winkels jouw favoriete Senseo apparaat kan bestellen en pas achteraf hoeft te betalen? Enorm relaxed.

De komst van de Philips Senseo in Nederland

Philips en Douwe Egberts introduceren in 2001 samen de Senseo. Het is volgens beide bedrijven een “revolutie in koffie genieten”. Met de komst van de al legendarische Senseo, toen al leverbaar in vele hippe kleuren en met pads in allerlei smaken, kan iedereen z’n eigen kopje koffie zetten:

Dit is het begin van het einde voor de ouderwetse filter koffie.

De mensen ontdekten namelijk dat er iets bestond als ‘kiezen wat voor koffie je wilde’. Je hoefde niet meer allemaal dezelfde, saaie, koffie te drinken. Je kon je eigen creatie maken en er volop van genieten. Inmiddels maakt de Senseo ons alweer 20 jaar blij.

De webwinkels met achteraf betalen

Er zijn een aantal welbekende online winkels, waar je heel makkelijk je Senseo machine kan bestellen en naderhand pas hoeft te betalen. Hieronder kan je lezen welke: Bij Wehkamp kan je een Senseo bestellen, ze kunnen je bij je eerste bestelling vragen te betalen met iDeal, creditcard of Apple Pay, maar bij het afrekenen van je volgende bestelling kun je hier voor Achteraf Betalen kiezen. Bij Wehkamp krijg je 30 dagen de tijd om spullen gratis te retourneren.

Maak je gebruik van Achteraf betalen, dan vragen ze je wel om binnen 14 dagen je volledige factuur te betalen. Bij Bol.com kan je ook gewoon achteraf betalen, zelfs als je je Senseo bij AH wil ophalen. Ze bieden een uitstekende service en de mogelijkheid om gebruik te maken van “achteraf betalen Bol.com”. Je mag ook op afbetaling en gespreid betalen bij Bol, de bekende en betrouwbare leverancier. Bij Fonq kan je achteraf betalen met AfterPay. Zo kan je jouw Senseo online bestellen, het apparaat een paar dagen later thuis ontvangen en achteraf de betaling voldoen via de AfterPay app. Erg makkelijk.

Bij Mediamarkt krijg je altijd een uitstekende service. Je kan achteraf betalen voor je Senseo, maar je mag ook achteraf betalen in termijnen! Ondanks de populariteit van Afterpay, kun je daarmee niet in termijnen betalen, Mediamarkt biedt je deze service wel, een pluspunt. Bij Expert kan je de Senseo achteraf betalen met Afterpay. Bestellingen vanaf 25 euro worden gratis thuisbezorgd door hun eigen bezorgdienst.

Hoe koop je nu met achteraf betalen?

In elke online winkel is het makkelijk te achterhalen hoe Achteraf betalen werkt, check het even voordat je gaat bestellen! Zo bestel je in een paar stappen:

  1. Je zoekt je favoriete Senseo koffiemachine op, in het assortiment van een van de bovenstaande sites.
  2. Je plaatst hem in je winkelwagen en je vult dan je gegevens in.
  3. Kies je beste bezorgmoment en je betaalmethode, achteraf betalen (of eventueel op afbetaling) in dit geval.

-Bij afbetaling spreek je de periode van aflossen af en ga je akkoord met de voorwaarden en rente. Vervolgens ga je door het goedkeuringsproces en kun je eigenlijk meteen al horen of je in aanmerking komt voor het betalen in termijnen- Na goedkeuring heb je je Senseo machine vaak al de volgende dag in huis en betaal je binnen 14 dagen, of start je vanaf de volgende maand de maandelijkse aflossing in termijnen. Zo kun je nu jouw Senseo aankopen en pas later afrekenen. Op de manier die jij kiest.

Conclusie

Het is gewoon ontzettend handig om, in dit geval, je Senseo machine te bestellen en als ie je echt bevalt, pas te betalen. Je kan ‘m in de kleur van jouw keuze bestellen; allerlei pasteltinten, felle kleuren, wat je favoriete kleur ook is, hij is te vinden. Fijn toch om te weten, dat in het geval de Senseo je niet bevalt, je deze gewoon kan terugsturen. Je hebt ‘m nog niet betaald en hoeft ook niet te wachten tot je je geld weer terugkrijgt. Geen rompslomp en heen en weer gebel of gemaild en dus geen onnodige irritaties. Bestel gewoon een nieuwe die wel in je keuken past, in wellicht een andere kleur of ander model. Zo kan je al snel op jouw vrije ochtend genieten van een op maat gekozen kopje koffie, helemaal voor jezelf!


Achteraf Betalen